| G a întrebat:

Ce recomandati pentru pungi rebele sub ochi? Eu le am de ceva ani si nu pot sa scap de ele. Nu conteaza cat de mult sau cat de putin dorm, ele sunt tot acolo. Oricum, in general nu sunt obosita sau stresata. De asemenea, beau multa apa, am incercat si "leacurile babesti" gen felii de castravete sau cuburi de gheata dar nu a mers. Am doar 15 ani, nu vreau sa folosesc creme de pe acum (desi in cazuri extreme cred ca as apela la ele). Mentionez ca port ochelari de 5 ani, si tot de atunci au inceput sa apara pungile. Ma complexeaza rau, sunt f mari si urate, cam cum are tanti asta in poza din stanga: http://myeyebagsmiracle.com/me.jpg. :(

3 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Poate fi ceva ereditar. In cazul acesta nu prea ai ce sa faci. Poti doar sa maschezi pungile de sub ochi cu un anticearcan bun. Incearca sa mananci mancarea necondimentata (fara sare, care retine apa in organism).
Si eu de cateva luni intampin aceasta problema, insa am trecut de 25 de ani si nici nu prea dorm noaptea (exista o explicatie logica). Iar in cazul tau e ceva ciudat. Poate ai probleme cu rinichii. thinking Ar fi bine sa consulti un medic. Succes! Numai bine!

| tz_6238 a răspuns:

Cam asa am si eu...la mine e ceva genetic thinking