| Roxana_9434 a întrebat:

Ce remedii cu fructe stiti impotriva cosurilor? Sa fie cat mai eficiente.Am mare nevoie va rooog!:X

6 răspunsuri:
| Wavey a răspuns:

Cu fructe nu stiu, imi pare rau...
dar incearca un sapun cu sulf, s-ar putea sa aiba rezultate,
gasesti la farmacie si este foarte ieftin

| :x_2232 a răspuns:

Cu fructe, nu cred că sunt metode eficiente.sad Dar, te poţi duce la un dermatolog.Eu am aceaşi problemă ca şi tine, m.am dus la dermatolog şi mi. a dat o cremă[care se aplică seara, după duş] numită Brevoxyl. Şi un medicament numit Zyknit[este FOARTE bun la gust]. Dar, eu nu am o acnee severăă. aveam câteva coşuri pe frunte.tratamentul durează 3 luni şi este destul de eficient. Dar remedii cu fructee, nu ştiu ce să zic, sper că ţi.am fost de ajutoor:*:*

| oana_8373 a răspuns:

Tot de pe TPU am citit ca lamaia pentru tenul mai gras...incearca zatul de cafea, marul si mierea de albinewinking

| traficanta a răspuns:

Cu fructe, nu merge.De fapt, merge, cu grepfruitul.Incearca.

Daca nu merge, incearca sa te speli in fiecare zi cu ceai de musetel, la mine a mers.

| natalia_6286 a răspuns:

Incearca sa faci o masca din lamaie e ffff buna si eu am folosit si in puitn timp pot spune ca nu am mai avut probleme cu cosurile.storci o lamaie si amesteci cu putin de praf de scortisoara trebuie sa te masezi un pic, ai grija ca o sa te usture un pic, apoi clatesti bine cu apa potrivita. da rezultate 100%. te tzuck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai... un mar, un morcov rasi si o lingurita de miere.

Întrebări similare