| deealexx a întrebat:

Ce remedii folositi anti-iritare dupa ce va epilati? Inainte nu aveam probleme, dar de o vreme... x( innebunesc...

13 răspunsuri:
| Marii a răspuns:

Inainte de a te epila spala-te, fa un dus ceva si fa-ti un gomaj, asta ar trebui sa te scape de problemele care apar dupa epilare.

| Sara a răspuns:

angry. si eu innebunsxc. cu bubitele mici si rosii, sau chiar cu osuri. foloseste pudra, nu stiu ce sa ti zic, sau chiar crema de galb si aloe. sunt curioasa ce se zice pe aici.

| adyth a răspuns:

Eu dau cu spirt sau tarr( e chestia aia pentru barbati.ca un aftershave) e buna

| JackieSue a răspuns:

foloseste si tu veet sau strep ca cica e ultra catifelare.Strep am incercat si e chiar buna crema.

by zu

| sorina_9875 a răspuns:

Lotiune de corp...
apoi spray

| smaranta a răspuns:

Eu dau cu after shave dupa care cu tetraciclina unguent, si garantat, nu mai apare nici o bubita.

| deealexx explică:

Multumesc mult de raspunsuri. chiar astazi am fost in real si mi-am luat si tarr si o crema de corp de la nivea dar nu mai stiu exact de care laughing o sa incerc mai tot ce ati spus si cine vrea, ii dau msg sa-i spun ce efect au avut tratamentele laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Dupa epilat dau cu spirt si apoi cu un gel-crema-ulei cu proprietati antiseptice, hidratant si calmant. Mergi la farmacie pentru gama completa.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ulei masline, iti calmeaza iritatia si-ti catifeleaza pielea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te epilezi cu lama ai grija sa n-o mai foloseasca si altcineva.
Pentru ceara, ai grija sa nu fie foarte fierbinte si dupa, obligatoriu spirt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu una exfoliez pielea inainte de epilare
[folosesc aparat braun ]
si de curand am achizitionat o crema din noua gama nivea body. cea intens hidratanta cu extract de unt d shea. e foarte buna.nici o iritatie nimic.plus lasa pielea atat d catifelata si moale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gama de produse de la aven

| Tzukushi a răspuns:

Ce poti sa faci sa nu te mai iriti

http://www.sfaturilemariei.com/iritare-dupa-epilare/

Întrebări similare