| bebe21 a întrebat:

Ce remedii/solutii imi recomandati pentru par foarte ars? De exemplu uleiul de masline e bun?

Răspuns Câştigător
| คเค๓เк a răspuns:

Uleiul de masline este foarte bun nu numai in bucatarie, dar este foarte bun si in cosmetica. Aceasta datorita continutului bogat in vitamine A si E si polifenoli.

Extrem de util impotriva soarelui si a smogului, dar si impotriva firelor despicate, este masajul saptamanal al scalpului cu ulei de masline.
Asadar, dupa ce ti-ai spalat parul, frectioneaza-l cu ulei de masline. Lasa-l sa actioneze 2-3 ore, iar apoi spala-te bine pe cap, pentru a-l degresa. Tratamentul e valabil doar daca nu ai parul foarte gras.

O alta metoda foarte buna pentru par, cu ulei de masline poate fi si urmatoarea:
- Amesteca un ou batut cu jumatate de cescuta de ulei si aplica solutia pe par dupa samponare, asa cum ai face cu un balsam. Las-o sa actioneze 30 de minute. Repeta tratamentul saptamanal sau lunar, in functie de starea in care se afla parul tau.
Aceasta metoda este foarte buna pentru parul fragil, deteriorat si imbacsit de fixativ, spuma sau ceara si care necesita neaparat o ingrijire atenta.

6 răspunsuri:
| T30D0RA a răspuns:

Da, e bun uleiul de masline, il folosesc si eu si chiar am observat ca parul meu isi mai revine. Vezi sa te speli cu balsam ca sa se duca uleiul.

| valThina a răspuns:

Cum au mai zis si altii trebuie sa iti iei 1 2 cm din varfuri... apoi daca folosesti placa foarte des sa incerci sa o lasi departe macar 3 zile pe saptamana.si sa nu te vopsesti o data pe luna. uleiul de masline este bun dar daca tu dai cu o tona de fizativ sau alte produse si folosesti placa insistent nu ar exista un remediu.mai intai lasa-te de folosirea placii excesiv si lasa-ti parul sa se usuce el (cand ai timp), nu te pieptana imediat dupa spalare si daca folosesti intr-o zi fixativ ar trebui sa faci baie la cap ca afecteaza parul.
sper ca te-am ajutat big grin

| Mina a răspuns:

Foloseste dupa fiecare spalare balsam reparator si o data pe saptamana, o masca reparatoare. Poti sa iti faci si masti naturale: ulei de masline cu galbenus(o recomand! ). Galbenusul de ou este cel mai bun balsam natural. Este recomandat sa iti tai din varfuri din cand in cand, macar o data la o luna, doua.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da uleiu de măsline e foarte bun, însă ar fi indicat sa te tunzi un pic, sa tai răul de la rădăcină cum se zice. Acum nu ma refer sa te tunzi zero dar un pic vârfurile nu ar strica. Asa ajuți parul sa se regenereze mai repede.

Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Singurul remediu este sa-ti tunzi varfurile, asa ars nimic nu-l va regenera.