| Sisjjssjjsjs a întrebat:

Ce remedii bune există pentru riduri în afară de operații estetice?

4 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Pe langa operatie dinc ate stiu anumite creme de fata scumpe sunt recomandate pentru riduri, dar fiind domeniul femeilor le las pe cele care au incercat sa zica daca este mit sau realitate!

| LaviniuA a răspuns:

Da-i cu alifii care contin retinol, niancinamide.
Daca mergi la doctor si platesti bine, iti poate face laser. Vezi sa fie fractionat si nu ablativ (ca altfel o sa arati horror vreo cateva luni sau toata viata).

| dullcat a răspuns:

Ce fel de riduri? Daca vorbim de riduri de expresie, pe fond genetic, aia e, live with it. De exemplu, parintii mei au ambii asa https://img1.wsimg.com/....../rs=w:1280 si inevitabil am si eu, nu pot scapa. laughing) Cel mult, poti doar sa incetinesti procesul lor de formare si sa incurajezi regenerarea celulara folosind diverse produse care contin niacinamida, AHA, BHA etc.Dar batranetea ne ajunge oricum pe toti din urma, deci nu cred ca trebuie demonizata. Daca ai grija la stilul tau de viata si folosesti protectie solara mereu, deja stai mai bine decat un procent urias din populatia planetei.

| Violleta2022 a răspuns:

Evitarea expunerii la soare, este primul sfat care se da preventiv, ca sa nu debuteze sau avansaeze ridurile.

Apoi, sunt creme cu colagen, care sunt foarte bune pentru riduri, dar trebuiesc folosite zilnic, la persoanele peste 40 de ani.