Pentru volum e bun http://www.google.ro/......tp?/imgres r:3, s:0
si Ga-de Extra volume [ ceeell mai bun ] nu gasesc poza cu el si nu inteleg de ce dat iti spun, e foarte foarte bun. face niste geneee : wow;))
Ca sa ai niste gene mai voluminoase poti sa folosesti aparatul ala de intors gene am si eu si este f bun
Cele de la Maybelline.Eu folosesc Mascara Colosal si e superAm incercat si Avon, si ele sunt f. bune dar se sterge repede si dupa un timp genele par incarcate si lasate in jos.
Toata lumea cu supershock , nu e chiar asa. Il foloseste toata lumea pentru ca e mai ieftin decat rimmel london, l'oreal etc. Eu folosesc False Lash effect si sunt super multumita de el xD.
Eu folosesc un rimel prin avon ''masca super magnify'' cu 9, 99 lei.ar mai merge si combinat cu ''mascara super lenght'' tot prin avon.
secretul e sa incepi sa dai mai pronuntat la baza(pentru volum)si sa continui cu varfurile(pentru alungire). eu asa fac si sunt multumita.
sper ca te-am ajutat. o seara placuta!
Mama ce e aici. Ce atata avon ma.Conteaza f mult periuta rimelului.Nu neparat firma.Si genele.Si mai ales sa nu fie uscat.Eu pot sa fol unul f scump sau unul f ieftin ca nu e mare dif.Periuta si genele fac tot:X
Lilia_1576 întreabă: