Buna seara, un ritual zilnic nu consta neaparat in a face anumite lucruri, ci sa arati bine, sa radiezi; Sa incepem :
Construieste-ti un ritual zilnic de ingrijire, care sa ofere intregului tau corp atentia de care are nevoie.
-Trebuie sa acordam pielii o atentie deosebita, totul incepe cu un dus cu un gel de dus exfoliant(de la Dove)sa elimine impuritatile.
-Foloseste zilnic o lotiune pentru tot corpul, dupa fiecare dus. Lotiunea de corp ajuta la mentinerea lipidelor pe suprafata pielii avand ca rezultat
o piele hidratata si catifelata.
-Parul tau contribuie la frumusetea si feminitatea ta, de aceea alege un sampon bland, adecvat tipului de par. Insa nu este suficient ca parul sa fie doar curatat, ci trebuie frecvent intretinut pentru stralucire si fortifiere. Zilnic, se poate aplica un
balsam si o data pe saptamana o masca speciala mai ales daca parul este indreptat/ondulat, este vara si se usuca/este iarna si se ingrasa.
-Dieta zilnica te ajuta sa ai o piele frumoasa. Hrana zilnica trebuie sa contina vitaminele, mineralele si antioxidantii de care corpul nostru are atat de multa nevoie, proteine, de toate in cantitati mici
P.s Aici incepe cu un mic dejun copios! Un proverb spune : mananca dimineata ca o regina, la pranz ca o printesa, si seara ca un cersetor
-Hidrateaza-ti organismul: bea suficienta apa, inainte de a avea senzatia de sete si mananca fructe zilnic, te va ajuta sa radiezi + ca nu ti se va face foame exagerat;
-Sportul, practicat frecvent si cu placere, poate aduce tonus pielii :chiar si mersul pe jos pe mine una ma ajuta imi da o stare de bine plimbatul, mersul pe bicicleta, alergatul daca e nevoie si de arderea unor calorii
-Un stil de viata sanatos te ajuta sa fii in forma maxima, dar are efecte si asupra pielii tale. Relaxarea, cele 8 ore de somn, renuntarea la fumat si alcool trebuiebuie sa faca parte din programul tau zilnic.
-Trece neaparat in agenda ta o vizita pe an la medicul dermatolog (daca inca esti in curs de dezvoltare si semnele se vad, gen acnee etc )
O sa fi, o sa te simti, si o sa arati minunat.
Succes :*
Pai : Incep cu parul.La 1/2 zile ma spal la cap cu produse DOVE (dau rezultate). Dupa il dau cu spuma si il indrept cu placa.
Fata : Ma dau cu putin rimel, un strugurel rosu si niste crema de fata (folosesc diferite creme, incerc multe feluri) si niste tampoane cu o crema speciala pentru cosuri.
Maini : Folosesc o crema cu Argan pentru piele fina si un lac de unghii de la Kalos pentru unghii perfecte .
Corp in general : Folosesc diferite creme pentru corp care ajuta la o piele fina.
Sper ca te-am ajutat si ca ti-am dat idei. ♥
Bafta multa
Salut! Restul lumii este un pic off ca nu ti-a raspuns nimeni concret la intrebare.Dar am s-o fac eu.
In afara de spalat pe dinti/maini/ochi(oricine face asta), folosesc urmatoarele(nu cumpar niciodata aceleasi produse pentru ca ma plictisesc repede de ele. Daca sunt bune le achizitionez dupa un timp):
-pentru fata:crema pentru ochi Avon Naturals cu rodii(nu e buna pentru ca usuca pielea), crema pentru fata Avon(e verde, pentru 30+)(e buna, intra repede in piele si miroase a Vichy), spray pentru fata Oriflame Oasis(e bun si ma invioreaza). Apoi crema de maini Oriflame cu nuci din Brazilia.1 data pe saptamana folosesc scrub Oriflame(e albastru pentru ten tanar, dar cel mai bun este Oriflame Swedish spa). Demachiant Bioeel(e bun, l-am luat din DM).
-pentru par:sampon Balea Professional pentru stralucire(chiar se tine de promisiune) si spray termorezistent Taft by Heidi Klum(e bun).
-pentru corp:gel de dus Oriflame Naturals cocos+grau(nu-mi place cum miroase) si crema de corp Oriflame Eclat(intra repede in piele).
Pe par ma spal 1 data/saptamana(asa l-am invatat) chiar daca folosesc fixativ Nivea Volume Sensation, spuma de par Garnier(cu dunga roz) si gel de par Taft(ambalaj incolor, e de barbati, dar am vazut de abia acasa, nu conteaza).Pe acestea le folosesc ocazional nu in fiecare zi.
Mai am roll-on Oriflame Aimi Whispering Breze(nu ma da pe spate) si parfum Oriflame Volare Magnolia(mai am alte 5 parfumuri si folosesc 1/luna, prin rotatie pana le termin pentru ca ma plictisesc de ele).
Stiu sunt fixista.
Sper ca te-am lamurit.Incearca tot pana gasesti ce ti se potriveste.Viata e prea scurta ca sa folosesti aceleasi produse.
RaMo_Ramona_1992 întreabă:
Emily990 întreabă:
Inna2910 întreabă:
Georgian1992 întreabă: