| ღPapusikaღ a întrebat:

Ce ruj ar trebui sa port la o nunta?
a)rosu
b)roz
c)visiniu romantic
sau sa port luciu de buze foarte sclipitor culoarea mov? gust de banane sau capsune?
plz am nevoie mare de raspunsul acesta! dau fundita si la ceilalti votik

4 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Pai daca ne-ai spune cu ce te imbraci ci ce culoare are vestimentatia te-am putea ajuta.

| Zumbalaarebeca a răspuns:

Pai eu cel mai des optez pentru putin roz deschis si luciu peste dar depinde si de culoarea tenului tau deoarece sunt nuante cu care se poate sa nu iti stea bine in general rosu merge la tenul mai deschis roz la cel mai inchis visiniu e cam batranesc parerea mea.

| lalabell a răspuns:

Pai, in primul rang machiajul se face si in functie de hainele pe care le porti, adica daca iti iei o rochita roz gen barbie doll, doar nu o sa iti pui un visiniu romantic pe buze sau un rosu curvesc( nu de alta dar altfel nu stiu cum sa ii zic) daca ai o rochie neagra eleganta te sfatuiesc sa apelezi la rujol rosu curvesc si manichiura si pedichiura rosii, sandale si plic negru
daca ai rochita gen barbie doll roz, te sfatuiesc sa alegi luciu de buze putin spre roz si manichiura si pedichiura french. in fine posteaza si tu aici impreuna cu intrebarea cum te vei imbraca si iti dau eu idei