| sara2523 a întrebat:

Ce sa fac...am un par care se ingrasa foarte repede. de ex: luni il spal,miercuri seara parca e nespalat de o luna! si nu-l pot purta pe spate cand e gras si imi plece sa-l port desfacut! daca puteti dati-mi retete, dar care chiar sa functioneze! pls sunt disperata! am incercat lamaie si n-a functionat! dau funda!

3 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Încearcă lămâia combinată cu miere sau banane. Iar înainte de a te spăla pe cap, stoarce o lămâie la rădăcina părului.
Măşti naturale vezi aici : ...parul-gras

| GabrielaSandica a răspuns:

Foloseste un sampon pentru volum, acesta iti usuca scalpul mai mult decat majoritatea produselor :D
http://www.avonbrosura.ro/gabrielasandica

| sensuallypinky a răspuns:

Pentru parul gras, este recomandat un sapon pe baza de citrice.Gasesti si de la head&shoulders.Trebuie sa inveti sa il speli corect.Inainte de toate, iti pui intr-un bidon de apa de un litru, apa si storci o lamaie in ea.Inainte de spalare, parul trebuie pieptanat foarte bine, cu un pieptan cu dinti rari.Iti umezesti bine parul cu apa calduta, pui in palma jumatate din cantitatea de sampon pe care o folosesti de obicei si samponezi.Clatesti bine, apoi mai samponezi odata.De aceasta data masezi scalpul bine cu miscari circulare timp de 10-15 minute dupa aceea clatesti bine. Apoi, aplici un balsam pe lungimea firului de par, nicidecum la radacini fiindca se va ingrasa mai repede.Clatesti foarte bine, apoi clatesti si cu apa cu lamaie. Apoi iti pui un prosop care absorbe bine apa si il lasi 20 de minute. Apoi, il lasi sa se usuce antural, fara feon.Incearca sa folosesti cat mai putin placa si ondulatorul, fiindca din cauza temperaturii ridicate si aceastea contribuie la ingrasarea parului. Dupa ce se va usca complet, il piepteni, nu cand este ud fiindca se va rupe foarte usor.