anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac ca maica-mea nu imi da voie la 18 ani cu machiaj si cosmetice,deloc,ZERO,la nici o ocazie? apa si sapun,atat,ca sa fiu naturala, dar e exagerata!?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii spui ca ai ajuns la o varsta cand poti lua decizii singura si ca nu strica daca te mai dai uneori.

| Draguta55 a răspuns:

Pai ar trebui sa-i zici asa : mama, stiu ca e greu pentru tine dar cu machiaj totul e altceva! Aproape toate fetele din lume cu varsta asta se dau cu machiaje! Am ajuns la o varsta la care pot sa fac ce vreau.
Spune-i asta.
Eu am 12 ani si mama ma lasa sa ma fardez si sa ma dau cu oja, mascara... nici nu trebuie sa ii cer voie.
Dar nu-ti fa griji o sa te lase sa te machiezi, sigurwinking.
Funda?

| David_Simon_1991 a răspuns:

E foarte exagerata daca nu te lasa sa faci asta la 18 ani, si daca ai incercat pana acum de multe ori sa o convingi si nu a mers inseamna ca nu ai ce face, daca nu ai incercat fa mici crize cand nu te lasa sa faci ceva atat de banal la 18 ani daca nu merge doar asteapta sa implinesti 19 ani dupa aia poti si sa te multi singura daca vrei si nu mai poate sa te oblige sa faci nimic...

| emignon a răspuns:

Va inteleg. Nici pe mine nu m-a lasat mama să fac lucruri mai importante, mergand pana la sensul vietii:nu mi-a dat voie sa ma casatoresc pana la varsta de 25 de ani,pe considerentul ca sunt incababil,dar mobilul actiunii sale am descoperit ca era altceva:dorea sa le lase averea la surorile ei, nu mie;(par-ca de averea lui mama mi-ar pasa).
Eu zic ca ar fi bine daca ati avea o prietena de varsta mamei dumneavoastra, care sa o convinga de la nivelui sau de inteligenta si de varsta.
Sau o puteti parasi, gasindu-va o noua casa, avand in vedere ca aveti 18 ani? Mult succes!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Saru mina, spune i mamei tale că vremurile s au schimbat nu m ai sunt cum erau pe vremea dînsei, acum fetele trebuie să fie machiate rujate rimelate, epilate, spălate si parfumate, si mereu pe tocuri, porti tocuri? Sănătate multă, de unde esti rază.

| FloareAlbastra123 a răspuns:

Trebuie sa gasesti momentul potrivit pentru a-i explica mamei tale ca ai ajuns la o varsta la care iti doresti sa fi si altfel, sa te simti mai frumoasa, mai speciala, pentru ca sa fim serioase, toate fetele se simt altfel machiate.Atata timp cat machiajul tau nu este cu tona si este unul discret, este in regula.Succeshappy

| georgiana999 a răspuns:

1= Ii spui ca marcaX nu este toxica asemenea fardurilor pentru copii( si aici bagi faptul ca. daca ar fi toxice fardurile de copii s-ar fi facut reclamatie prin urmare nu s-ar vinde pe piata) aici faci pe avocatul rolling on the floor
2= Ii spui ca in ziua de azi angajarile sunt total diferite ..trebuie sa ai tinuta..care include si machiajul.
3=te muti.