| Ema1234 a întrebat:

Ce sa fac ca sa am un "bronz" putin mai inchis? (in afara sa merg la mare sau la altceva). Am 13 ani si. sunt prea alba. Ce pot face sa am pielea putin mai inchisa?:-s Si neecrapata!

4 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Si eu intampin aceeasi problema. Iti recomand sa mananci macar cate un morcov pe zi si sa-ti cumperi Beta-caroten de la farmacie (sa incepi sa-l iei din timp, cam cu o luna inainte sa te expui la soare), atunci bronzul tau va fi ceva mai intens.
Citeste si acest articol, ca sa intelegi mai bine:
http://www.eva.ro/......3294.html!
Succes!

| HappyCandy a răspuns:

Pentru ca sa ai pielea putin mai bronzata trebuie sa bei un pahar cu suc de morcovi odata in doua zile intr-o prioada mai mare de timp, dar nu fi exagerata ca sa bei mai mult caci vei avea probleme.

| andypandy_2709 a răspuns:

Pai cauti la avon :lotiune autobronzata pentru fata si corp! si costa app 20 lei( mai putin cred ca )funda? plzzz...

| Andreealory a răspuns:

Buna.Eu iti recomand sa cauti intr-un catalog Oriflame sau Avon crema autobronzanta pentru fata sau corp, sau spray autobronzant.este foarte bun.dar fii atenta sa il intinzi bine pe fata seara inainte de culcare ca sa ai un bronz uniform si dimineata te speli pe fata si ai sa vezi ca vei fi ca si bronzata.succes.