Mai bine iei toate etapele vietii pe rand, conteaza sa fii matura la minte nu neaparat ca si comportament TRAIESTETI VIATA altfel o sa regreti
Pentru inceput incepe sa te simti bine in pielea ta! Nici eu nu sunt prea dezvoltata desi am 15 ani (teoretic plata) dar asta nu ma impiedica sa ma simt bine si crede-ma ca sa vede arunci cand te simti bine in corpul tau. Fii mai pozitiva, cine te place te place asa cum esti. Plus ca ai putea sa porti niste haine care sa te mai avantajeze. In plus, nimeni nu te va exclude pentru ca nu esti destul de dotata. Incepe sa te crezi mai matura si crede-ma ca va functiona.
Eu sunt de parere ca nu conteaza cum arati ca sa ia prieteni
daca ei te critica pentru asta inseamna ca nu sunt prietenii
stai linisita si nu te mai gandi la asa ceva ...va trece mai repede de cat crezi :*
incearca, uite-te in oginda si vezi cat de frumoasa esti sunt mii de baieti in lumea asta care ar da ori ce ca sa fie cu tine... uite-te la una care ii vai si amar de capu ei si e incojurata de prieteni si de baieti.si dc?
pentru ca nu ii prea pasa cum arata nici ei si nici celor din juru ei
sti ca nu conteaza ambalaju ci produsu!
>:d
Draga mea,ca sa te simti bine in corpul tau trebuie sa schimbi ceva in atitudinea ta,in felul de a privi lucrurile. Poti fi vesela, sociabila, plina de viata si oamenii vor vedea latura ta pozitiva lasand la o parte defectele pe care tu spui ca le ai. Daca sti sa manuiesti cum trebuie cuvintele si gesturile te poti face mai placuta decat celelalte fete mai dezvoltate.Sincer,eu sunt complexata de solduri si de fesieri pentru ca mi se par prea mari.Insa incerc sa uit, sa las "la usa" acest defect.Asa mi-ar placea sa faci si tu.Mult succes:*!
Stai linista deoarece corpul tau este in crestere, se schimba pe zi ce trece.Desigur sunt fete care se dezvolta de la o varsta mai frageda dar si altele care se dezvolta mai tarziu asa ca simte-te bine in pielea ta asa cum esti, cu bune cu rele...ninmeni nu e perfect...:*
kalakkas întreabă: