Incearca un demachiant special pentru zona ochilor, pentru ca e mai sensibila si necesita o ingrijire speciala.
Stai sa ma duc pana in baie sa iti spun exact cum se numeste demachiantul le la L'Oreal pe care il folosesc.Si eu aveam aceeasi problema.
Nu are o denumire exacta... e demachiant pentru ochi sensibili si pentru machiaje rezistente la apa si durabile.("Demaquillant doux yeux et levres")
Sar putea ca sa ai probleme olfactive din cauza machiajului ochilor sau o infectie a lor...Pentru asta ar fi bine sa consulti un oftalmolog...si apoi sa-ti recomande un demachiant soft pentru ei...multe produse cosmetice contin substante iritante...incearca inainte de a cumpara un produs cosmetic sa citesti cu atentie ceea ce contine... Dar, pana sa ajungi la doctor, poti folosi picaturi colir pentru curatarea ochilor... dar nu neglija sa consulti un medic daca usturimea nu cedeaza.
Eu am demachiant pentru ochi sensibili si tot ma ustura...dk gasesti o sol sa-mi spui si mie :*
Sa nu mai folosesti demachiant! demachiaza-te folosind apa calduta si sapun de cea mai buna calitate! apoi aplica o crema hidratanta. Iti spun din proprie experienta ca e cel mai bun demachiant si in plus ai nevoie in fiecare zi de sapun pentru ca curata foarte bine pielea de microbii care genereaza cosurile Incearca!
Inainte ma demachiam si eu cu creme, ser.alte chestii.si ma usturau ochii.acum folosesc servetele umede.si sincer.nu mai am probleme.
Poti atunci cand te demachiezi...sa uzi un prosopel(micut) sau o batista, si apesi usor pe piele... Sper sa te fi putut ajuta...Pa...
Bună.
Demachiantul trebuie să-l schimbi, el este de vină.
Încearcă un demachiant blând și care permite curățarea zonei ochilor.
Un demachiat bun este cel de la Hemel.
Poți merge la magazin și cere un demachiant care să nu atace ochii. Citește pe prospect dacă este interzis sau nu aplicare lui în zona ochilor.
Pa, pa.
Georgian1992 întreabă: