| Death_4906 a întrebat:

Ce sa fac ca sa nu mi se mai ingrase parul? Ma spal o data la 2-3 zile I don't want to see.[Fara sampoane/creme/masti... vreau ceva naturalon the phone

6 răspunsuri:
| Vali87 a răspuns:

Si eu am aceeasi prb ca si tine. Mi se ingrasa parul foarte repede la 2 3 zile dupa spalare. Mi-am luat squanorm 50 de RON - special pentru par gras si mi se ingrasa parul mai repede decat de obicei. Mi-am luat alpecin pentru par gras si m-am spalat de 5 6 ori si nu vad vreo ameliorare. Te felicit ca vrei ceva natural dar e posibil sa nu ai rezultate. Referitor la sampoane sunt multe de la Vichi, Foltene, Apivita, Ducray - au sampoane speciale pentru par gras, dar sunt cam scumpe si nu ti-as recomanda sa le iei asa pe incercate ca e posibil sa arunci multi bani pe fereastra cum am fc eu. Ce iti recomand du-te la un dermatolog ca poate fi o prb si din interior. Stiu ca mai zicea cineva pe un forum ca avea prb asta si s-a dus la dermatolog si i-a dat pe langa nu stiu ce sampon si ceva pastile sa inghita. Stiu ca altii pe alte forumuri ziceau sa te clatesti cu 2 litrii de apa in care sa pui sucul a 2 lamai si sa te clatesti pe cap dupa ce te speli. Eu am incercat si nu am avut rezultate. EU ma duc vineri la dermatolog si o sa intreb ce si cum exact ce te sfatuiesc si eu.

| Artemisia a răspuns:

Buna.
Si mie mi se ingrasa parul, dar am fost la un medic dermatolog la spital si mi-a recomndat sompoane facute din plante.Sampoanele din comert nu sunt bune.
Acum ma spal cu VICHY.E foarte bun samponul.De exemplu ma spal sambata pe cap,iar parul incepe sa mi se ingrase vineri, plus ca nu e gras tare e numai un pic mai lipicios.
E adevarat ca samponul e mai scump dar merita, nu e foarte bun si contra matretii.

| IoanaTempah a răspuns:

Buna, Death!happy

Masca pe baza de argila combinata cu galbenus este un remediu eficient impotriva ingrasarii parului. Se aplica doar la radacina, inainte de a spala parul. Se lasa sa actioneze 30 de minute si apoi se spala parul cu samponul obisnuit!
O zi frumoasa happy

| BoomBoomToxic a răspuns:

Nu stiu raspunsul la intrebarea ta.dar iti pot recomanda sa fierbi intr-o oala apa iar in apa sa pui frunze de nuc.iar cu apa aceea te poti spala pe cap si am auzit ca iti face paarul foarte frumos

| baby27 a răspuns:

Eu folosesc ulei de masline de 2 ori pe saptamana, il aplic si il las 1 ora si jumatate sau mai mult depinde de cat timp liber am si pe urma il samponez si ma clatesc foarte bine si chiar ii confera si stralucirelove struck

| Dellsurici a răspuns:

Spala-te cu gerovital sau elseve cu miere