| aLiNtUshQa a întrebat:

Ce sa fac ca sa slabesc? am 55 kg la 14 ani! imi pare mult,+ nu sunt inalta.deci as vrea un regim alimentar sau ceva de genu. funda

6 răspunsuri:
| alinoovsky a răspuns:

Salutare! La varsta ta un regim alimentar nu este indicat, dar asta nu inseamna ca nu poti slabi.Iti poti schimba modul de a manca.Incearca sa mananci cat mai sanatos:nu manca grasimi si prajeli,mananca multe fructe si legume,alimente bogate in proteine si vitamine,bea multe lichide(ceaiuri, apa plata, sucuri naturale...etc),dar trebuie sa faci si sport. Daca mergi in fiecare zi macar 30 min cu bicicleta, iti va fi de mare folos. Poti alerga cate 3-4 ture de stadion in fiecare seara,poti sari coarda, sa faci exercitii chiar la tine in dormitor:abdomene, flotari...etc.Daca esti ambitioasa o sa reusesti! Sper ca te-am ajutat!

| PinkPanther a răspuns:

Nu tine disociat ca dupa pui la loc mai mult decat ai slabit.
La varsta ta e de ajuns sa mananci cat mai sanatos, fara grasimi si prajeli, fara dulciuri si paste fainoase. Mananca proteine din carne slaba (pui vita peste) fiarta sau la gratar cu legume fierte, oua fierte dar nu multe maxim 4 pe saptamana, fructe, lactate slabe, si fructe cat mai multe. Pe langa asta daca nu chiulesti la orele de sport si mai faci ceva exercitii acasa de 2-3 ori pe saptamana ar trebui sa ajugi unde trebuie fara sa te chinui.
Daca vrei neaparat ceva disociat inspirate dupa dieta rina 90, aia e disociata pe mese nu pe zile, deci mai putine sanse sa pui la loc dupa.

| NewLife18 a răspuns:

Si eu tot atat am avut la varsta ta:manca 3 zile cartofi fierti fara condim sau paine
3 zile orez cu masline
3 zile fructe si legume
+muuuult abdm si miscare
funda?

| iEmonel a răspuns:

Mult sex, dar sa nu stai intinsa. sari ca nebuna.

| EkaBuBu a răspuns:

Eu cred ca nu ar trebui sa faci nimic eu am 46 si nu arat ar trebui ca sa iti lasi in pce silueta pentru cala un moment dat o sa manaci si o sa dresti in inaltime si atunci o sa fi slba si inlata eu cred ca esti perfecta asa cum esti.
Insa daca chiar vrei sa slabesti trebuie ca dimineata sa mananci ceai fara zahar si cativa biscuiti(nu multi). daca mergi la liceu sau scoala ia-ti cu tine un mar si niste biscuiti crede-ma ca ajuta foarte mult.Seara poti manca ceva mai consistent dar nu ceva cu multa carne sau multecalorii supa de varza e o solutii insa nu tuturor le place di consuma cat mai multa apa sau ceaiuri. Si nu uita nu manca dulciuri! sper ca te-am ajutat

| Dragonasu47 a răspuns:

Tine regim disociat ( cauta pe google ) slabesti mult si nu te ingrasi dupa, insa trebuie sa o tii o luna - 3 luni, dupa o luna care ti se va parea "de chin" o sa il atragi si pe Manuel Uribe. Pe bune, am o colega in clasa care are 90 KG+ si nu isi doreste sa slabeasca, tu la 55 KG vrei sa slabesti? straight face Mai bine fa sport ( poti sa te duci la sala, sala nu inseamna neaparat ridicat greutati, si nu scrie nicaieri ca trebuie sa mearga doar biaetii ) sa pui niste muschi ( nu o sa arati mai baietoasa oh go on o sa scapi de celulita in plus si o sa ai in fund mai frumos, tate, alea alea ) Dar oricum, dupa avatar nu inteleg de ce vrei sa slabesti.