| nanalicious a întrebat:

Ce sa fac ca sa slabesc?

dau funda celui mai bun raspuns.

7 răspunsuri:
| annna a răspuns:

Sa faci mult sport, sa papi putin si sa stii mult la o masa cel putin 15 min si sa mananci multe legume si fructe

| RoxxuInna a răspuns:

Sport, sa storci graitfruit si sa bei
funda?

| bogdan3vl a răspuns:

Sfatul meu e sa nu te abti sa mananci manaca atat cat iti cere organizmul dar ai grija ce mananci si ce bei de exemplu dimineata si seara e bun un ceai astepti sa vina vara te duci la piscina si inoti asta slabeste sigur te poti duce la sala abonamentul e f ieftin
cel mai important cand auzi de pastile de slabit fugi cat poti de tare ca stiu pe o fata care sa imbolnavit de glanda din cauza asta si acum are in jur de 120 de kg la varsta de 22 de ani sad
da-mi si mie funda pls ca nu am nici una sun t nou mersi kiss

| ladypink1 a răspuns:

Mananci dar mananci putin si des, fara sa te saturi happy Fructe si legume?:o La cat de infectate sunt.mai bine lasa laughing Mananci mai des dar sa nu te saturi happy Si zic sa nu iti mai faci probleme, cred ca artai super :* te pup si succes :*

| JustACuriosPerson a răspuns:

1.Sfatul meu e sa nu te abti sa mananci manaca atat cat iti cere organizmul dar ai grija ce mananci si ce bei
2.nu mai manca dupa ora 7 seara
3.respecta programul mesei de exemplu: 8:30; 12; 18:30
4.nu manca cu atata pofta
5. burgarul ingrasa ar fi bine sa nu mananci
6.nu mai manca cu atatapaine
FUNDA

| cretzu_2506 a răspuns:

Bagi cardio la greu: alergat inot bicicleta etc

| Alicia_1193 a răspuns:

Mananca fructe, legume si fa exercitii fizice. Dar, asta nu inseamna ca nu poti manca si altele gen carne. Incearca sa nu manaci pana in ora 7-8 si manaca mai mult dimineata