Sa faci mult sport, sa papi putin si sa stii mult la o masa cel putin 15 min si sa mananci multe legume si fructe
Sfatul meu e sa nu te abti sa mananci manaca atat cat iti cere organizmul dar ai grija ce mananci si ce bei de exemplu dimineata si seara e bun un ceai astepti sa vina vara te duci la piscina si inoti asta slabeste sigur te poti duce la sala abonamentul e f ieftin
cel mai important cand auzi de pastile de slabit fugi cat poti de tare ca stiu pe o fata care sa imbolnavit de glanda din cauza asta si acum are in jur de 120 de kg la varsta de 22 de ani
da-mi si mie funda pls ca nu am nici una sun t nou mersi
Mananci dar mananci putin si des, fara sa te saturi Fructe si legume?:o La cat de infectate sunt.mai bine lasa Mananci mai des dar sa nu te saturi Si zic sa nu iti mai faci probleme, cred ca artai super :* te pup si succes :*
1.Sfatul meu e sa nu te abti sa mananci manaca atat cat iti cere organizmul dar ai grija ce mananci si ce bei
2.nu mai manca dupa ora 7 seara
3.respecta programul mesei de exemplu: 8:30; 12; 18:30
4.nu manca cu atata pofta
5. burgarul ingrasa ar fi bine sa nu mananci
6.nu mai manca cu atatapaine
FUNDA
Mananca fructe, legume si fa exercitii fizice. Dar, asta nu inseamna ca nu poti manca si altele gen carne. Incearca sa nu manaci pana in ora 7-8 si manaca mai mult dimineata