Stai intinsa(daca poti si sa dormi) cu picioarele ridicate mai sus decat nivelul corpului...in cazul in care nu da rezultate, consulta un medic...bafta.
Lioton si tine picioarele daca poti undeva sus culcata si cu ele pe perete cam 15 min nu minca sarat si bea lichide, Daca nu da rezult mergi la medic sa nu ai pb cu rinichii sau alta afectiune
Stai intinsa dar cu picioarele pe ceva ca sa le tii mai sus decat nivelul corpului (de exemplu o perna sau chiar marginea de la pat...)
si mie mi se umfla picioarele des
la mine functioneaza metoda
Daca stai prea mult in picioare la lucru e nasol, dar seara can ajungi acasa fa- ti un dus nu foarte fierbinte(evita baile in cada plina cu apa fiarta), ia-ti LIOTON gel si aplica pe gambe pana ce se absoarbe unguentul in piele( nu dai f mult); picioarele ti le pui la unghi de 45 de grade ridicate pe o perna mai mare sau pe o patura facuta sul si sati cat poti de mult in pozitia respectiva, dar cu o conditie - nu mai pui perna sub cap. trupul trebuie sa fie mai jos decat picioarele ridicate. Bine ar fi sa mergi la medic sa-ti dea si o tableta pentru circulatie.Bafta!
Un ceai diuretic sau o tableta de furosemid si stai intinsa pana cand isi face efectul.
Incearca sa folosesti un aparat de masaj pentru picioare. pe mine ma ajuta mult, deoarece am si eu probleme cu picioarele. daca vrei sa vezi cum arata, aici se gaseste:http://www.tehnica-medicala.ro/categories.php? c ategory=Dispozitive-Medicale/Ingrijire-Personala
eu de-aici mi-am comandat si mi-a fost livrat acasa prin curier. tot pe site-ul magazinului am vazut si ciorapi compresivi, vezi daca te pot ajuta cu ceva. multa sanatate
Cele mai multe remedii impotriva picioarelor umflate se bazeaza pe ceaiuri si infuzii din plante, cataplasme, masaj cu uleiuri esentiale din plante, o alimentatie bogata in vitamine, miscare usoara.
Inceraca apa cu bicarbonat, apa s nu fie nici prea fiarta nici prea rece si piciorarele mai sus de nivelul corpuli cand dormi(asa cum au mai spus si ceilalti)
kalakkas întreabă: