| andra_7810 a întrebat:

Ce sa fac cand parul meu este ondulat, si eu vreau sa fie drept?

Răspuns Câştigător
| cretzufinish a răspuns:

Poi ar fi mai multe variante:
1. sa ti-l usuci cu peria si foenul (eficient dar anevoios)
2. sa-l indrepti cu placa (distruge parul daca utilizezi des)
3. sa folosesti ceara si produse anti-frizz ca sa nu se mai umfle si sa se zburleasca
Mai degraba ti-l lasi natural, folosind niste produse de calitate care sa-ti evidentieze buclele, pentru ca e mult mai aspectuos comparativ cu unul lins fara noima. Parul intins e frumos tot natural, intis cu placa se cunoaste. Cheia e la tine. happy

13 răspunsuri:
| dulcik a răspuns:

Il indrepti cu placa. Daca nu ai iti cumperi una si ti-l indrepti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa te dai cu placabatting eyelasheswinking alta solutie nu cred ca ebig grin

| miauu a răspuns:

Indreapta-l cu placa

| andreiuuutza a răspuns:

Simplu:il indreptibig grin cu placa sau cu peria, cu toate ca nu e prea recomandat, pentru ca iti arde parul. Cel mai bine e sa- l lasi u asa cum e.

| vio_1240 a răspuns:

Daca vrei, poti folosi placa.deterioreaza parul, dar s-au inventat produse pentru a nu-l arde tare.

| goruna a răspuns:

Nu-ti ramane decat sa'l intinzi cu placa, desi parerile sunt contradictorii. unii spun ca utilizarea in mod regulat a placii duce la caderea parului, ca sa nu mai spun ca "se arde".

| marrr a răspuns:

Draga Andra, aceeasi problema o am si eu si nu-ti recomand sa il indrepti cu placa pentru ca nu va sta niciodata drept cum sta la alte fete care au parul drept "din nastere". Plus ca daca folosesti placa ti-l deteriorezi si mai tare. Eu am renuntat la placa acum 5 luni, dar tot ondulat sta si nu-l suport:-

| Ramonaaaa a răspuns:

Iti iei o masca pentru par de indreptat(sau ceva de genulbig grin) sau ti'l indrepti cu placa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Folosesti o placa de par

| PuяpℓeMusic a răspuns:

Sa-l indrepti cu placa.asta e singura solutie care da rezultate bune. Dar sa n-o folosesti in exces pentru ca iti arde parul.Eu asa am facut si parul meu esti foarte tocit si nu mai sta in niciun fel.trebuie sa ma tund neaparat.straight face

| SweetAngelCry a răspuns:

Ti-l intinzi cu placa

| ForbiddenLove a răspuns:

Il indrepti cu placa!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Indreapta`l cu placa...si eu folosesc placa.am parul cret.placa o folosesc de fiecare data dupa ce ma spal pe cap, atat ...deoarece nu vreau sa-l ard prea tare happy