Inpotriva cosurilor nu ne putem da noi cu parerea pe net cu cve sa dai sau nu. Fara frica si fara rusine du-te la un dermatolog. Daca ai un medic de familie spune-i sa-ti dea un bilet de trimitere catre Dermatologie, daca nu, o consultatie la un dermatolog costa cam 50 de Roni. Si de cate ori te cheama nu iti mai ia bani. De fapt asa ar trebui. In general nu estge doar o cauza externa, ci pentru cosuri se iau si vitamine, si antibiotice de multe ori pentru ca aceste cosuri sunt cauzate de un microb, un viermisor, chiar un bacil din cate stiu eu. Dar nu sunt medic.
Pot sa spun ca ma numar printre norocoasele care nu au aceasta problema, deoarece, la varsta de 14 ani pot sa ma laud cu un ten destul de curat.Imi mai apare din cand in cand cate un cos, dar niciodata foarte mari.Pe parcursul anilor am incercat mai multe creme. Una dintre ele fiind ERITROACNOL, care chiar este o crema ft buna care da rezultate in timp scurt. Dupa cateva luni de folosire am incercat si un gel cu salvie si propolis, dar pot sa spun ca sunt mai multumita de eritroacnol.Inafara de creme mai am grija si sa ma sterg cu un prosop curat de fiecaredata cand ma spal pe fata. Uneori chiar nu ma sterg deloc si las sa se uste deoarece este foarte sanatos pentru ten.Seara,inainte de culcare pun putin pasta de dinti in locurile in care am cosuri.Este un leac babesc eficient. Dupa cum vedeti se poate scapa de cosuri si fara tratamente costisitoare.Eritroacnolul si gelul nu depasesc 10 lei.Eu zic ca daca nu ai o problema grava nu are rost sa cheltuiesti multi bani.Eu cel putin acum sunt multumita de atentia pe care am acordato tenului meu pe parcursul anilor
Pentru toti cei care se gandesc sa foloseasca crema mibazon de uz veterinar, trebuie sa stie ca da rezultate bune cu mentiunea ca, fiind o asociere de antibiotice este necesara acoperirea intregii fete si ca in cazul in care nu o folosesti de doua ori pe zi la ore fixe ai sanse mari sa dezvolti rezistenta la antibioticele respective; crema nu va mai da rezultate si efectul poate fi insemnat pe termen lung in cazul in care te imbolnavesti de ceva si ai rezistenta la antibioticele din mibazon.
asa ca daca va hotarati sa folositi mibazon, e buna, da rezultate dar e nevoie de seriozitate maxima!
Eu am luat o crema de la avon si e fffff buna in 1 saptamana nu am mai avut asa multe!
De obicei cosurile apar inainte de menstruatie, dar si eu am avut probleme cu ele daca te duci la plafar intreaba de Lotiune Anit-Acneeica cu extract de busuioc sau menta va trebuii sa te dai cu solutia aia in fiecare dimineata si seara pana iti trec cosurile, mie in 2 saptamani mi-au disparut toate.
Si eu am avut problemele acestea dar am foslosit tetraciclina.crede-ma ca rezultatul o sa te uimeasca.mam dat seara dar trebuie sa pui un strat gros astfel incat sa nu se mai vada pielea deloc acolo unde ai nevoie.de pe o zi pe alta mi-au disparut.incearca si ai sa vezi.
emocika_6312 întreabă: