Of, of, of... Daca ai stii cate fete si-ar dori sa fie ca tine. Eu sunt foarte scunda, si ma simt prost. Foarte prost. E rau sa fi scund Mi-as dori din tot sufletul sa fiu inalta.
Si nu, nu o sa mai cresti decat foarte putin. Stai linistita, nu o sa fii extrem de inalta. O sa ai in jur de 1.80.
Succes!
Hei si eu sunt foarte inalt
Buna
Fiecare are complexe fata de propia persoana.Dar nu suntem perfecti...si daca am fi ne-am plictisi de atata perfectiune.
Chestia e ca asta nu ar trebui sa fie un complex, din potriva e o calitate fizica! Gandeste-te la miile de tinere care ar vrea sa fie modele si nu au inaltimea necesara.Ei bine tu o ai! Ai ceva in plus fata de ele.
Nu cred ca o sa mai cresti.Si oricum nu esti cea mai inalta de pe pamant.Gandestete ca o femeie din America are inaltimea de 2, 15 si ea nu e deloc complexata, ci se simte mandra!
Daca cu asta te-a inzestrat Dumnezeu ei bine trebuie sa fii...mandra!
Stai calma, multe ar vrea sa aiba "problema" ta. Nu cred ca o sa mai cresti mult, in general fetele pot sa depaseasca cu maxim 10 cm inaltimea mamei, cel putin asa am auzit eu. Si sunt de acord cu dianna. mai incolo (in 2-3 ani) o sa fii o bunaciune
Claudia Schiffer are ~1.80 si e printre cele mai apreciate supermodele. Fii mandra de inaltimea ta, o sa arati bine langa un baiat inalt.
Se mai intampla asa mai ales la fete... dar nu-ti face griji, de ex eu is cam mica pentru varsta mea dar curand mi-a zis doctorul ca o sa cresc ff mare. sunt multe fete care mai la inceput cresc mult dar apoi se opresc de tot. de ex in clasa 5 o fata avea 1, 60. dar acum cand ii in a noua de atunci asa a ramas a mai crescut doar cativa centimetri. nu iti face griji, curand si prietenii tai vor fi la fel ca tine de inalti, si nu cred ca o sa mai cresti .
Nu leai spus ca e de la mama naturanu trebuie sa te oftici pentru altii care spun numai baliverne si mie imi spun toti la fell si nu tin cont ...fi tare si nu-i lua in seama a si eu am 12 ani
Tu stii ca eu imi dorescsa am 1.80. eu am acum 1, 65 si mor de ciuda si stii inca catzi ar vrea a fie asa stai calm. gandeste'te ca ce ai tu nu are nimeni
Axact in aceeasi situatie sunt si eu.am 1.78 si mi-e frica sa nu cresc.O prietena mi-a spus ca ea nu ar avea bai nici daca ar avea 1.85.nu cred ca e asa...dar m`am obisnuit cu inaaltimea mea...este un Atuu pentru mine
Nu te mai ingrijora atat baieti cresc pana la 18 ani iar fetele pana la 16 ani,,, eventual sa nu porti tocuri si totul e ok
Am 15 ani si am 1.83 deci daca vrei da-mi niste poze cu tine), glumesc nu trebuie sa te simti urat stiu o multime de fete care vor sa fie inalte si plus de asta nu o sa mai cresti iti zic sigur eu de 2 ani nu am mai crescut nici 1 cm, asa ca tebuie sa te simti bine in pielea ta bafta!
Hey )) buna eu am 16 ani si nu stiu cum sa fac sa ma inalt am 1, 56.57 cam asa ceva tu ar trebui sa fi mandra de tine sa ati spun adevaru sunt cu toti gelosi pe tine din cauza inaltimi pentru ca ei e scunzi si casa te faca pe tine sa te simti prost din cauza inaltimei rad cu toti de tine eu te sfatuesc sa fi mandra de statura ta pentru ca cu aceasta statura poti deveni un model pe cinste nu mai la fotomodele vezi asa ceva dar nu mai lua in seama ce spun alti daca ai fi fost pitica sa vezi ce rau ti-ar fi parut ca nu esti mai inalta din contra fale in ciuda ca ei sunt niste pitici din alba ca zapada si uh esti alba ca zapada si esti de 1000 de ori mai smechera!
Sunt invidiosi colegii tai cu inaltimea asta la 18 ani o sa fii o bunaciune
N-ai de ce sa te simpti prost asa a vrut D-zeu sa fii. Daca cineva te face sa te simpti prost nu-l baga in seama.Nu cred ca vei mai creste.
Iti faci griji aiurea. Eu as fi super incantata sa fiu asa inalta. Crede`ma mereu oriunde m`as duce eu sunt cea mai mica de inaltime.Am 20 de ani si 1.53 cand mai ies cu prietenii seara in parc sau d`astea de sprijina cu cotul de umarul meu.cum crezi ca ma simt? asa ca fi mandara de tine nu cred ca o sa mai cresti prea mult. poate maxim 1.80. Prietena mea cea mai bun are de la vreo 12 ani 1.73 si a ramas la fel.(acum are 20 de ani) si nu a mai crescut deloc.
Buna sunt baiat sis foarteee inalt, stiu ca te simti aiurea dar nu te bucura peste un timp nu vei mai creste stiu e aiurea
Nu ma simt bine in pielea mea. Poate ca mai tarziu pe la 18 ani o sa fie fff bine, da acum ma simt nasol.