Din pacate nu prea poti sa faci nimic pentru a-l schimba. Asta ti-a dat Dumnezeu, cu asta mergi pana la capat. Si eu am parte de asa ceva, asa ca te inteleg foarte bine. Singura solutie, daca se poate numi solutie, ar fi sa-ti faci o tunsoare mai scurta si sa folosesti fixativ. Altceva nu prea exista. Crede-ma ca am incercat destule si nimic n-a dat rezultate. Cu prietenie!
Scumpo, unele dintre noi cheltuiesc sute de lei ca sa aiba parul moale si matasos, iar tu il vrei mai aspru? Incearca o masca cu miere.
O mspuma de par te as sfatui cred ca e mai bine decit fixativ. isi ia forma pe care vrei tu si sta asa pina la spalare ok sper ca ti am fost de ajutor
Adica tu vrei parul mai dur, mai tare. Incearca cu o ceara sau cu produsele de la Satinique/Protique - Amway. Uite daca vrei detalii vorbim pe mess: black_rose_admirer
Buna!
am si eu aceeasi problema, parca ar fi un puf
se mai si electrizeaza. dar ma indrept cu placa si il dau in fiecare zi cu fixativ, altceva nu am ce face.
bafta, pa`pa :*!
Si eu am parul moale, matasos, fin si ma mandresc cu el. Parul aspru arat urat si fara stralucire. Fetito lasati parul asa cum e el de la mama natura, arata foarte frumos asa moale si natural.
Păi. Eu sunt băiat si e enervat rau la mine. am incercat multe sa l am mai tare si sa nu mi mai intre în ochi. dar dacă vrei sa il ai mai tare faci asa e*u am descoperit singur asta) *
1. Te speli pe cap cu șampon de care folosesti tu
2. Te clătești
3. Dai săpun si sterhi cu un prosop fara sa il clatesti. il usuci tu cu feonul ( nu pui săpun cu, kilu' )
4. Ai sa ai un par mai aspru si o sa stea cum il așezi. la mine functioneaza