| Anne2000 a întrebat:

Ce sa fac sa am parul moale, fin si catifelat? Vreau experiente proprii si metode care v-au reusit. Funda mare!

14 răspunsuri:
| Neverwas a răspuns:

Eu personal am folosit cafea, si chiar a functionat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand parul deschis e mai fin si mai moale. Pentru mine e suficient un sampon si balsam si aia e.

Folosesc balsamul garnier cu avocado si nu mai stiu ce unt, e in ambalaj galben. Si e superb, descurca imediat parul si dupa ce il usuc ii da o stralucire divina. love struck

Dar daca un sampon si un balsam nu-ti sun suficiente foloseste o masca de par de la lush de exemplu ( sunt mai naturale ) si un ulei de ce vrei tu ( cocos sau masline ). Uleiul il ti mai multe ore pe par si dupa te clatesti. Samponezi parul si il lasi un minut asa si dupa clatesti ca sa se ia mai usor.

| AlexandraPrincess a răspuns:

Sampon apivita si balsam joico+masca apivita.Eu am auzit ca merge!

| AlexDu a răspuns:

Eu folosesc Otet de mere. laughing

| Anne2000 explică (pentru AlexDu):

Si merge? smug

| AlexDu a răspuns (pentru Anne2000):

Mere, mere.

| Anne2000 explică:

M-am spalat cu sampon si balsam aseara iar acum am niste bucle superbe si un par asa de moale, fin si lucios. Odododo. Buclele sunt naturale, chiar daca vreau par drept...asta e.

| LolaGirl a răspuns:

Ote de mere. Dupa ce te speli si limpezesti cu apa bine, iei niste otet de mere combinat cu apa si te limpezesti cu el.Nu mai dai cu apa dupa, SI nu nu miroase dupa ce parul se usuca. Bunica ma dadea cu asa ceva de cand e eram mica, si e bun si contra/prevenirea matretii!

| εяαℓυcαз a răspuns:

Eu folosesc Head&Shoulders de lămâie şi Dove cu puţin albastru pe etichetă. Pima dată cu Head and Shoulders, clătesc şi pun Dove! Funcţionează! Dacă nu vrei prima variantă, a doua e :Head an Sholuders de mere, balsam şi şampon! Cam atât. Fundă?winking

| AndreeMunteanu a răspuns:

Eu ma spal de cateva saptamani cu Dove pentru fire descurcate(pe sticla scrie in engleza) si il face mai drept, moale, exact cum spui tu mai sus. Fundita?batting eyelashes

| AndreeMunteanu a răspuns (pentru AndreeMunteanu):

Si am uitat sa mentionez ca folosesc si ser hidratant de la Gerovital care tot asa il face. Daca vrei parul drept il poti indrepta cu peria si cu feonul, ca sa nu il arziwinking

| Roz_Botikutz_1981 a răspuns:

Încearcă oțetul de mere si șampoane sau balsame cu mușețel

| bogdan929 a răspuns:

Ai un par sanatos! Sa fii multumita de asta. Ca sa vezi cum e omul: altele isi fac onduleu permanent iat tu il vrei drept!
Si acum, raspunsul.
1. Placa iti arde si distruge parul. De preferat sa nu o folosesti.
2. Spalatul des usuca si mai tare parul. El are grasimea sa care prin pieptanat (periat) se intinde pe toata lungimea sa. Daca spui ca e "sirmos" inseamna ca e deja uscat. Deci, spalat mai rar.
3. Ca sa il "inmoi" foloseste dupa spalat balsam pentru par. Sint si pentru par uscat. Vezi care e tolerat de par mai bine. Dupa balsam nu va mai fi sirmos si nici nu va mai parea des. Ondulat e frumos, nu inteleg ce nu-ti place.
4. Unele coaforuri fac "rarirea" parului dar asta nu inseamna decit sa-l tunda pe alocuri mai scurt decit in rest. Sfatul meu este sa nu faci asta.
In final, recomand folosirea balsamului si, cam atit fata cu par frumos. funda te rog big grin

| Gabriela_Bunea_1982 a răspuns:

Buna seara și eu am o problemă foarte gravă părul zici că e mătură și cade am încercat tot felul de șampoane și nu e bun niciunul de curând am descoperit Clear este ieși mai de mult pe piață dar îl am descoperit acum eu îl facem moale și nu mai îmi cadă așa cum îmi cădea înainte Vă mulțumească