| Cristinaaaaaaa a întrebat:

Ce sa fac sa am un ten perfect? Am pe fata ceva puncte mici albe, ca niste cosuri, cred ca sunt un fel de urme.cum scap de ele? si cum scap si de cosuri pentru ca mai am cateva big grin?

Răspuns Câştigător
| yoNicole13 a răspuns:

Eu iti spun o solutie care 100% va functiona si iti garantez asta. Poate vei crede ca e inca o solutie banala care promite rezultate extraordinare si pana la urma nu functioneaza dar asta va merge... PROPOLISUL este bun la absolut orice. La inceput nu credeam chestia asta dar chiar a mers (familia mea se ocupa cu apicultura asa ca propolisul imi este nelipsit). Dimineata si seara dupa ce te-ai spalat bine da-te cu propolis si lasa-l 10-15 min. Fa asta 10-12 zile(in functie de cate cosuri ai) si iti garantez ca vei avea acel ten perfect pe care ti-l doresti (in cazul meu a functionat de minune). Multa bafta in lupta cu cosurile! happy

7 răspunsuri:
| undercovergirl a răspuns:

Salut, poti incerca cateva din mastile naturale de pe acest blog http://stropidefrumusete.blogspot.com/ si in continuare dupa ce vei scapa de ele sa urmezi un ritual al tau cu produse naturale. Din pacate in comert mai toate produsele contin fel de fel de substante daunatoare tenului, ascunse insa de masca unei reclame tentante. In curand o sa revenim tot la stilul naturist, fiindca are cele mai bune rezultate. Eu sunt super multumita, mai ales ca nu ma costa foarte mult.
Poate doresti sa incerci sa sa spui parerea vizavi de produsele naturiste.
Succes!

| aryana1991 a răspuns:

Crisule de petele alea nu am idee dar de cosuri k leac babesc amesteca niste scortisoara cu miere pune p cosuri seara lasa peste noapte si a doua zi clateste-te cu apa calduta si ink ceva daca ai tenul uscat nu mai folosi sapun cant te speli p fata. clateste-te cu apa calduta si dupa stergete cu demachiant pe fata vei fi uimita sa vezi ce ramane pe dischete...bafta

| anonimgl a răspuns:

Http://foreveryone.ucoz.ro/blog/argila_te_scapa_de_acnee/2011-10-11-4
Eu aplic in fiecare seara masca de argila si e foarte buna.Nu mai am asa multe cosuri.

| baubau11 a răspuns:

Fato,sunt baiat...nu prea stiu chestii din astea... poti sa o intrebi pe mama ta!

| yoNicole13 a răspuns (pentru baubau11):

Pt raspunsu asta mai bine taceai.

| SufletelTristSiMereuRanit a răspuns (pentru baubau11):

Ba vere daca nu sti sa-i raspunzi dc te mai bagi?

| SufletelTristSiMereuRanit a răspuns:

Poti incerca sa folesesti crema de galbenele, o gasesti la plafar si e si foarte ieftina (2-3 lei) chiar are efect