anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac sa ma ingras? Incerc sa mananc mai mult dar oricat as manca nu se pune pe mine. Ce sa fac? Ajutati-ma va rag!

6 răspunsuri:
| Nemesis_9263 a răspuns:

Rage si tu mai incet ca te auzim destul de binelaughing)glumeam...in ceea ce priveste problema ta, nu cred ca exista o anumita "metoda". Probabil ai arderile rapide si este mai dificil sa te ingrasi... Sfatul meu:ramai asa.Cine te place, te place asa cum estiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Un consult endocrin (dozările hormonale) și un nutriționist te pot ajuta în problema ta.
Practică un sport dar numai după obținerea avizului medical că ești apt pentru a practica un sport.
Sănătate.
Pa, pa.

| p0wer a răspuns:

Salut, in primul rand calculeaza-ti caloriile http://www.csid.ro/calory-calculator/, incearac sa mananci alimente bogate in carbohidrati (orez, peste, piept de pui ), dar nu cred ca ai vrea sa pui grasime, sa ajungi un butoi de grasime, asa ca sfatul meu e sa te apuci de sala probabil tipul tau stomatic este ectomorf, iti faci un program de antrenament de 3 zile pe saptamana si daca mananci de vreo 5, 6 ori pe zi alimente cat mai bogate in carbohidrati iti garantez ca pui pe tine.( si eu am fost la fel aveam la 1, 75m 58 kg, acum am 1, 77m, 72 kg)

| annisy a răspuns:

Si eu am aceeai problema...am pus si eu intrebare asta aici. avem arderile prea rapide (mitocondriile din celula ajuta la ardere) daca mai esti o pers energica deja nu mai pui nimic.incearca sa faci un control la endocrinologie...si cu vitaminle decat cele necesare corpului sau fara analize sa nu iei,(poate dupa aia nu ma slabesti), poate cineva din familia ta este slab, ia in calcul si constructia corpului. oricum e bine asa, ca dupa o nastere sau 2 corpul ia alte forme (poate avem norocul sa ne ingrasam oleca). si ca sa creezi o iluzie optica, sa pari mai grasa foloseste niste faine care sa te faca sa pari astfel(gasesti idei pe net, uitate la ce s poarti sa pari mai slaba si u fa-i pe invers.)

| diatns a răspuns:

Ia niste vitamine. B-uri in special.

| mihaela_4536 a răspuns:

Poti sa mananci in fiecare zi cartofi prajiti ...la mine a functionat:d