Sa nu mai folosesti lama.Mai bine folosesti ceara.Nu imi dau seama daca ce ai tu e foliculita sau iritatie. Te iritat te poti irita si de la lenjeria ce este mult prea fixa pe corp.
Incearca sa folosesti eventual ceva crema... dar nu cred ca te va ajuta foarte mult.
Nu stiu daca esti fata (adica te razi cu lama pe picioare) sau esti baiat (adica iti razi parul de pe zona fetei). daca esti fata, atunci ai putea incerca sa folosesti o crema depilatoare sau un aparat pentru epilat. daca bugetul nu te ajuta, poti opta pentru un big feminin ( se gaseste in aproape orice magazin) care nu irita pielea. poti de asemenea sa-ti iei o crema hidratanta, iar in cazut in care alegi sa folosesti un aparat pentru epilat, iti poti proteja pielea impotriva iritarii dandu-te (dupa ce te-ai epilat) cu pudra de talc. daca esti baiat, foloseste un after-shafe
Sa te speli foarte bine pe fata (sau acolo unde te razi) inainte de a da cu lama, sa folosesti un after-shave de calitate ( pentru fata, pe alte locuri nu cred ca e indicat sa dai cu alcool ) - daca nu dai after-shave pune putina crema hidratanta cu manile curate, evita sa pui mana pe locul ras, sa te atingi cu obiecte murdare - etc.
Eu cu orice ma epilez.am in permanenta iritatie pe picioare, doar pe spate insa.de la fund pana la genunchi.Imi cresc fire pe sub piele si se vad.si mi-e f greu sa scap de ele cu lama. Ce solutie as putea gasi? eu sunt in permanenta cu bubite mici rosii pe spatele picioarelor.Please help!
Uremeaza acesti pasi si vezi daca functioneaza
http://www.sfaturilemariei.com/iritare-dupa-epilare/
.
Aparat de ras electric; Si eu ma iritam des, dar am luat un philips si am scapat de iritatii complet!
anonim_4396 întreabă:
violetaaaa11 întreabă: