| SelenaMarysexD a întrebat:

Ce sa fac sa par mai scunda?
Ce fel de haine sa port sau nu stiu cateva sfaturi am 1, 88 si doar 15 ani si m-am saturat de comentariile pe care le primesc la scoala sau pe stradasad

Răspuns Câştigător
| cosereanca a răspuns:

Eu zic sa stai linistita, in privinta asta. Iti spun din proprie experienta ca mai tarziu, cand o sa mai cresti, fetele vor fi invidioase pe tine, ca esti inalta. Asa ca iti sugerez sa nu incerci sa pari mai mica si, doamne fereste sa stai si cocosata, ca atunci va fi de rau, nu acum. Incearca sa te gandesti la ceea ce ti-am spus si nu mai lua in seama comentariile rautacioase. Oricum, daca o tii pe a ta, ca sa pari mai scunda poti purta ceva in dungi orizontale, desi nu mai este chiar la moda. Dungile orizontale te latesc si iti taie din lungimea corpului. De asemenea, incearca sa porti un top sau bluza mai lunga peste pantaloni, care sa treaca de cureaua blugilor, aproape de fund.

3 răspunsuri:
| aDDa_4644 a răspuns:

Pffff 1, 88 :O
Superr tareeeelove struck
Eu sunt mai mica de inaltime am 1, 62laughingrolling on the floor
Nu am complexe ca nu sunt inalta desi colegele mele sunt destulhappy
Nu mai lua in seama comentariile de prost gust,cum am spus mereu sunt invidiosi cei care comenteaza, simtete bine ca esti inalta, nu e ceva rau.happy
Daca ai si atitudine poti ajunge un mode sau fotomodel de succesbig grin
Nu cred ca hainele te pot face mai mica de staturaathinking adica nu stiuhappy
Simtete bine asa cum estiwinking
Iti doresc numai bine :*

| darkhell217 a răspuns:

Nu ar trebui sa te iei dupa gura lumi,sunt doar indiviosi, invidioase
ar trebui sa te bucur ca esti asa inalta, e un avantaj

| mada28 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa porti rochii lungi vara aceeasta si sa nu porti tokuri sa porti ceva cu talpa ft subtire si sa nu te mai ei de gura lumi vor doar sati provoace suferinta nu le da aceasta satisfacere ai incredere in tine si eu sunt inalta si cam slab unii zic ca sunt slaba ca trebuie sa ma mai ingras altii cas perfecta sa raman asa eu consider ca nu trebuie sa pun la suflet ce zic altii sper ca ti-am fost de folos pup bafta si nu te lasa batuta din gauza unorr persoane fara creer:*