Eu daca ma plictisesc ori citesc o carte (pentru ca imi place mult sa citesc) ori ma duc sa ma plimb cu prietenele mele, ori stau pe TPU
Cauti sa faci ceva interesant Mergi cu prieteni in oras, sau iti iei catelu' si te plimbi cu el in parc in oras sau mergi la cinema, sau inchiriezi un film si iti chemi toti prietenii sau vecinii
Nu am timp sa ma plicti! Cuvinte incrucisate, muzica, lectura, bicicleta, miscari de dezmortire, un capucino, etc...
De obicei plictiseala vine seara si atunci nu ai unde sa iti scoti cainle, nu ai cu cine sa joci table, sa iesi cu prietenele alea alea... cand te plictisesti gandeste'te la ceva ce nu ai mai facut de mult si fa acel lucru.
Eu cand ma plictisesc, incep sa scriu intamplari pe blogul meu : http://trebuie-sa-asculti.blogspot.com/
Eu am un caine; x
atunci cand ma plictisesc ma joc cu el sau il scot afara
sau fac lucruri prostesti cu ar fi:
-repet tot ce aud
-ma tarai pe jos ca sa vad totul din perspectiva unui caine
-dansez
Eu odata la scoala m-am plictisit in ora sh am cerut la prof voie la baie. Am fost in debaraua femeii de serviciu sh i-am furat matura Alergam cu ea prin curte :-J
Eu odata...Am facut un ceai...Si eram singura acasa! Ma plictiseam si am vrut sa ma distrez asa ca am pus cacao in ceai si am pus sare si ce mi-a venit in mana si cand l`am gustat era ceva de genu `am baut coniac cu suc de lamaie si zahar?!`
Si m`am ras de nu am mai putut
Dupa aceea cand eram tot singura acasa mi-a venit ideea sa ma machiez dar sa ma fac tiganka si asta am facut! Am incercat sa scot tampeniile in evidentza si am murit de ras cand am vazut cum arat
Am facut baie si dupa aceea m`am dichisit cu tot felul de masti de fata, creme, tratamente si seruri :X si chiar am avut un timp destul de bun :X
Am inchis si stins lumina de la veioza si am incercat sa ard becul dar nu s`a intamplat nimic si m`am distrat
mi-am pus piper in ciorapi
mi-am folosit periuta de dinti veche ca sa imi curatz papucii si am folosit pasta de dinti evident erau papucii vechi
Astea au fost cand am fost singura acasa si chiar m`am distrat
Funda?
Http://cutie-rotunda.com/x/101-lucruri-de-facut-la-plictiseala
ai de unde alege;))
Pai cand te plictisesti, te plictisesti asta faci. E ca si cum ai zice ce faci cand mananci, pai mananci ce sa faci. Iar cand te-ai plictisit de plictiseala, te apuci de alte lucruri xD
Http://www.jurnale.ro/Ce_sa_faci_cand_te_plictisesti_-e15570-109042.html uitate aici