Nu am timp de plictiseala.
Dai drumul la muzica.
Canta la chitara(in cazul in care ai una), sau fredoneaza o melodie.
Citeste o carte.(in cazul in care iti place sa citesti)
Cheama un prieten/a la tine si faceti misto la telefon(numar la nimereala), sau jucati carti pe provocari (dar denalea calumea, nu genul:da-te cu, capul de pereti.)
Gaseste ceva de facut. Iesi si plimbate pe afara, singur sau cu prietenii.
Nu-mi pot imagina cum cineva se poate plictisi.
Sunt destule lucruri pe care le poti face singur sau cu cineva.
HAVE FUN!
Www.fukung.net dai click aici si nu te mai plictisesti, numele nu pare ce a fi, have fun!:)
Si eu ma plictisesc des, dar gasesc mereu ceva de facut. Ca de exemplu:
ies afara si analizez oamenii cum sunt imbracati sau cum arata si le dau note in gura mare.Ma dau la batranei, sperii copii, le zic parintilor cu bebelusi ca au bale pe bluza (ce fata fac bietii parintii), dau telefoane si incerc sa par cat mai credibila, iar apoi le zic ca a fost o farsa sau ca sunt la camera ascunsa si ca le vad fata. Cand merg cu masina merg cu 5 km/h pana se face o coada in urma mea, sau pe autostrada merg cu 30 km/h:vezi sa nu te prinda politia. Mie mi-a scazut puncte.
Pe strada poti sa te imbraci ca o vedeta(eu am fost paris hilton) si sa intrebi oamenii daca vor sa faca poze cu tine, sa intrii in mall si sa faci poze cu manechine, sa intrii in restaurant si sa nu comanzii nimic, sau sa il chemi pe tipul cu pizza, iar cand vine sa iei pizza si sa ii inchizi usa in nas si sa nu platesti.
ehheeeeeeeeee sunt foarte multe chestii tari pe care poti sa le faci