Http://www.plafarprodusenaturiste.ro/......a_5400.jpg
Odata aplicata, ea se usuca si se face ca o masca, se intareste.Pe cutie zice sa stai intre 1-7 ore cu ea, dar eu stau cam 2 ore:-?, apoi ma spal cu apa calduta.
Imediat ce mi-am cumparat-o m-am dat cu ea si vreau sa-ti spun ca la mine cosurile au cam disparut in 2 zile.Se mai vedeau doar foarte putin.Cu crema asta te dai doar o data pe zi si o aplici doar unde ai cosuri, nu ca ar face ceva rau daca ar fi aplicata pe toata fata(eu inainte o puneam pe toata fata si nu se intampla nimic rau), dar numai zonele problematice conteaza nu?
Recomand din suflet crema asta.E minunata, contine argila si propolis si e foarte buna, chiar isi face efectul.Eu am dat doar 6.3 lei pe ea.
Si eu am aceeasi problema, incearca sa te duci la un medic dermatolog, eu nu m-am dus dar trebuie neaparat, acum folosesc o crema de la oriflame - Pure skin / Blackhead clearing masc, e o masca.
IA o bucata da vata si umezeste.o cu spirt.La mine a dat roade. Succes!
Incearca Free-Derm face minuni , sau pasta de dinti ( le usuca instantaneu ) bafta
Este la Avon un fel de... baton [de forma unui ruj, de culoarea pielii], te dai cu ala si in cateva zile iti dispar.
Nu e foarte scump
Cutaden. Este o crema alba care trebuie sa te dai inainte de culcare. Este foarte bun si foarte eficient!
Cel mai bun care folosesc si eu costa in jur de 30 de lei te tine vreo 3 luni si rezultatele se vad in o zi 2 este un fel de lichid care se aplica pe cosuri si le usuca si fuctioneaza foarte bine se numeste Zineryt
Eu aveam acnee de 5 ani, si mi-a trecut cu Aknesol, il gasesti la farmacie la pretul de 11 lei.