| madaa a întrebat:

Ce sa folosesc pentru cosuri ceva mai bun nu conteaza pretul

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un tratament pe care l-am folosit si am fost foarte multumita de rezultate absolut de fiecare data(l-am mai folosit si cu intreruperi)este Zineryt(pretul e destul de bun:intre 30-35 de lei). Il poti folosi si tu, dar numai in urma unui control dermatologic care te asigura ca este totul in regula daca-l folosesti(in unele cazuri poate face mai mult rau decat bine).

10 răspunsuri:
| glamvintage a răspuns:

Retin A(12-13 lei-farmacie) sau smooderm sau rejuvenal. demachiere si tonifiere perfecta de doua ori pe zi, odata pe saptamana exfoliere cu zat de cafea, baie de abur cu ceai de musetel.

| Andrux a răspuns:

Mergi la dermatolog. el iti va da exact ce e bun pentru tipul dau de cosuri. ten si din astea. Si verisoara mea a trecut prin aastea.si pana nu a mers la dermatolog tot degeaba.chair daca a folosit ff multe produse.

| DeEeA_2049 a răspuns:

Zineryt si apa termala.
Sper ca ajuta.
Succes:*

| hadasan a răspuns:

Eu folosesc zineryt este o solutie de la farmacie in jur de vreo 30 de lei si e foarte buna in vreo cateva zile daca il folosesti zilnic iti trec eu il folosesc de un an aproape si numai am probleme til recomand cu incredere

| r2d2 a răspuns:

Daca ai tenul gras poti incerca produsele de la Iwostin Purritin. Dimineata si seara, eventul si cand vii de la scoala/plimbare spala-te cu gelul de la Iwostin si foloseste crema de noapte si emulsia matifianta. Intr-o luna maxim doua o sa vezi diferenta happy

| Sas a răspuns:

Cel mai bine este sa te duci la control la un medic dermatolog

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Eu iti dau o solutie gratis. Pai cel mai bun e ceaiul de galbenele. Faci o cana de ceai, il lasi sa se raceasca si apoi il torni intr-o cana. Cu dischete demachiante sau vata inmoi putin in ceai si te dai pe zonele afectate de 4-5 ori pe zi. Nu stiu daca si pentru tine o sa fie bun, dar la mine functioneaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma spal cu un sapun de la farmacie cu multa gligerina si e buna

| Andrux_3060 a răspuns:

Pai vichy big grin si gerovital

| mambosa a răspuns:

In primul rand apa termala. Iar Zyneritul nu este o solutie. L`am folosit si eu pentru o vreme iar dupa aceea au inceput sa apara mai multe si mai urate ca inainte. La inceput le usuca si iti usuca si fata, dar apoi incep sa apara explozii si se vad foarte urat, te dor, se trec foarte greu. din cauza asta am avut probleme foarte mari cu fata. incearca si un control dermatologic, dar nu stiu cat de mult o sa te ajute. sigur o sa-ti dea niste medicamente de luat, niste lotiuni, creme si din astea. De multe ori sunt foarte costisitoare si nu ajuta la nimic. Fi atenta si ce crema folosesti, ce iti dai pe fata, incearca sa nu iti pui des mana pe fata, seara foloseste o lapte demachiant si o lotiune tonica fara sa mai dai cu alte creme peste. eu merg la cosmetica ca sa nu am si sa stii ca ajuta. odata la 2 saptamani este ideal sa mergi sa-ti curete fata.