| Laurrius a întrebat:

Ce sa folosesc pentru cosuri mici rosii/ cosuri cu puroi pe frunte? Pe restul fetei nu am, dar pe frunte imi apar incontinuu. Nu e ceva sever dar as prefera sa nu am deloc. Ce imi recomandati sa folosesc? Folosesc gel de curatare de la bioderma, primele 2 luni a funcționat dupa care mi au reaparut.

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Incearca sa stergi zona zilnic cu spirt sanitar.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Https://www.farmec.ro/ten/acneic

Incearca sa elimini stresul din viata ta.
Bea multa apa, sa elimini toxinele si ai grija la digestie.
https://www.mindbodygreen.com/articles/spiritual-causes-of-acne

| angelia27 a răspuns:

Incearca sa te dai cu crema de fata de la Nivea.

| laptecucereale22 a răspuns:

Ulei de tea tree il dizolvi in apa si dai exact pe cosuri, altceva ce am facut care ma ajuta personal pentru acnee e sa faci o combinatie intr o sticluta: glicerina vegetala( doar in jur de 20% sau mai putin sa pui in toata chestia asta ca e foarte uleioasa), ulei tea tree, seruri de la revox(vitamina c, acid salicilic, acid hialuronic etc), gel aleo vera, apa normala sau de trandafiri. personal m-a ajutat doar imi sterg fata cu asta si hidrateaza de la glicerina vegetala si aloe vera. asta poti sa o pui in sticluta cu spray sau aplici cu dischete. nu te da cu spirt pe fata ca faci mai rau. am incercat sa ma dau cu creme de la Nivea si doar a facut pielea sa nu fie uscata dar cosurile nu au trecut. cat despre creme, La Roche-Posay Cicaplast B5+. combinatia asta de mai sus e buna in general nu doar pentru cosuri.