| Claudia_3811 a întrebat:

Ce sa folosesc pentru indepartarea cosurilor? Am o crema de seara pentru cosuri de la Gerovital dar nu este asa buna(nu le usca)! Ce sa folosesc pentru a le usca?

Răspuns Câştigător
| dana_7218 a răspuns:

In primul rand trebuie sa te demachiezi in fiecare dimineata si seara, chiar daca nu te machiezi, cu un demachiant special tipului de ten pe care il ai. apoi sa te stergi cu lotiune tonica, este indicat celor care au cosuri, lotiunea tonica are rolul de a usca cosurile, apoi sa aplici crema de fata speciala pentru cosuri. cam de 2 ori pe saptamana este indicat sa-ti faci un gomaj pentru indepartarea punctelor negre si usuca si cosurile. eu folosesc aceste produse de la elmiplant: demachiant cu extract din petale de trandafir si complex de minerale(pentru ten normal/mixt), lotiune tonica (se numeste la fel ca si demachiantul), crema anti-sebum cu iricalmin. toate sunt de la elmiplant, mie imi merg f bine, mai ales ca si mie imi mai apar cosuri. poti folosi produse mai bune, sunt si mai scumpe, acestea sunt f avantajoase la pret, de exemplu acum o saptamana mi-am luat din nou crema si am dat 12 lei pe ea. sper ca ti-am putut fi de folos. cel mai important pentru o piele curata este sa iti cureti f bine pielea pana discul demachiant ramane perfect curat.

12 răspunsuri:
| laara a răspuns:

Clearskinbatting eyelashes

| Gratsy a răspuns:

Pai foloseste tinctura de propolis! In doua zile o sa iti treaca cosurile! Un sfat:cosurile apar pe fata daca iti pui maine murdare pe fata sau daca iti tii parul pe fata! Eu iti recomand tinctura de propolis! Fundita plss? cIaO

| Senga a răspuns:

Eu una ma spal in fiecare seara cu sapunul lichid de la Bioderma si apoi ma dau cu crema tot de la Bioderma Sebium Ai, si verisoara mea foloseswte gama Avene si a zis ca Avene Diacneal elimina cel mai bine cosurile uscandu-lehappy
Sper sa-ti fie de foloshappy O zi buna!

| Sin a răspuns:

Daca nu esti alergica la antibiotice incearca Zineryt.Scapi si de cicatricele lasate in urma cosurilor. Daca ai un ten mai sensibil foloseste si o crema hidratanta, usoara, pe baza de miere si aloe vera (recomand de la Gerocosse).

| euu03 a răspuns:

In primul rand trebuie sa ai grija sa nu iti pui mainile murdare pe fata, sa ai grija ce produse folosesti ( nu toate ti se pot potrivi ) si sa iti cureti tenul in fiecare seara si dimineata. Cat despre crema ti-as putea recomanda CUTADEN, este foarte buna si iti usuca imediat cosurile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foloseste Elmiplant. Si eu am destule cosuri si pe ale mele le usuca.big grin

| dana_7218 a răspuns:

In primul rand trebuie sa te demachiezi in fiecare dimineata si seara, chiar daca nu te machiezi, cu un demachiant special tipului de ten pe care il ai. apoi sa te stergi cu lotiune tonica, este indicat celor care au cosuri, lotiunea tonica are rolul de a usca cosurile, apoi sa aplici crema de fata speciala pentru cosuri. cam de 2 ori pe saptamana este indicat sa-ti faci un gomaj pentru indepartarea punctelor negre si usuca si cosurile. eu folosesc aceste produse de la elmiplant: demachiant cu extract din petale de trandafir si complex de minerale(pentru ten normal/mixt), lotiune tonica (se numeste la fel ca si demachiantul), crema anti-sebum cu iricalmin. toate sunt de la elmiplant, mie imi merg f bine, mai ales ca si mie imi mai apar cosuri. poti folosi produse mai bune, sunt si mai scumpe, acestea sunt f avantajoase la pret, de exemplu acum o saptamana mi-am luat din nou crema si am dat 12 lei pe ea. sper ca ti-am putut fi de folos. cel mai important pentru o piele curata este sa iti cureti f bine pielea pana discul demachiant ramane perfect curat.

| YOLO3e333 a răspuns:

Spalate mai des pe fata happy fapt 100% dovedit!

| lia a răspuns:

Eu iti recomand skinoren, se gaseste in farmacii si este foarte bun.

| dana_7218 a răspuns:

Nu inteleg de ce mi-a luat raspunsul ca pe unul anonim, am raspuns la intrebare apoi m-am logat, si mi-a luat raspunsul ca fiind de la cineva anonim. oricum sper ca ti-am fost de folos, am uitat sa-ti mai spun dimineata si seara sa te speli pe fata cu gel de curatare pentru ten mixt tot de la elmiplant. incearca sa folosesti produse fabricate de aceeasi firma.

| annie_9752 a răspuns:

Eu te pot ajuta cu privire la asta si iti pot recomanda ceva ce folosesc si eu, dar cel mai bun ar fi sfatul unui dermatolog pentru ca depinde de tipul de ten.Iti recomand oricum Skinoren Gel(costa in jur de 40 de RON)! La mine chiar a avut efect.Il folosesti dimineata si seara dupa ce cureti bine fata.De obicei, cremele astea pe care le gasesti pe la nu stiu ce companii sau le cumperi din orice supermarket nu prea sunt bune.Tot cele din farmacii(folosite la recomandarea dermatologului)raman adevaratele luptatoare impotriva cosurilor pe care pubertatea se incapataneaza sa ni le lase pe fata.

P.S.De asemenea, pentru a-ti mentine tenul sanatos si a preveni aparitia cosurilor si a punctelor negre trebuie sa te speli pe fata cu ceai de musetel(neindulcit, fireste), iar seara sa iti cureti bine tenul(eventual cu un servetel umed) pentru a nu ramane praf si/ sau urme de machiaj pe tenul tau.

Sper ca ti-am fost de ajutor.Mult succes!

| BloodMagickNecromance a răspuns:

Eu folosesc clean & clear