| AlexiaB a întrebat:

Ce sa folosesc pentru parul ars de placa?
Ce imi recomandati.
MUltumesc anticipat.:*

Răspuns Câştigător
| mrsolo a răspuns:

Este un produs pentru regenerare din placenta animala il recomand cu incredere produsul se numeste : Placenta de la Kallos

11 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Intrebarea s-a mai pus:

http://www.tpu.ro/......rat-brand/

| Emeraude a răspuns:

Pai, in primul rand renunti la placa! Al doilea pas ar fi sa-ti tai varfurile arse si despicate, altfel nu faci nimic! In ultimul rand, te duci intr-un hipermarket sau la o farmacie si ceri un sampon bun, pentru parul degradat si pentru regenerarea acestuia. Ai putea incerca si o masca cu ulei de masline, e foarte bun si chiar indicat! Poti sa te dai la radacina si la varfuri inainte de baie si-l lasi 10 minute, sau sa-l combini cu balsamul de par.Singurul impediment e ca lasa parul destul de "unsuros", fapt pentru care nu ti-as recomanda sa iesi afara fara sa te speli pe cap dupa ce ai aplicat uleiul de masline!
Apropo, gama Elsve si gama Pantene sunt de asemenea foarte bune!
Succes!

| MissCamelia a răspuns:

Balsam la fiecare spalare, crema de par kallos cu lapte sau placenta, ulei de masline extravirgin o data pe saptamana masca.pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice,machiaj si ingrijire,intra pe http://camelcutza.blogspot.com/

| Brigitta a răspuns:

@ale10 cauta produse heat protect sau heat restore, produse hidratante intens, ulei de ricin/masline; foloseste neaparat balsam si masca de par; balsam fara clatire; si uleiul pentru varfuri de la Kallos e foarte bun, se numeste Glossy happy
@malvynutza2 foarte foarte foarte multe intrebari (ca sa nu zic toate-asta daca ai memorie buna) se repeta happy
daca nu iti convine intrebarea nu te obosi sa o deschizi, sa tastezi sa s-a repetat, sa dai click "Raspunde" si sa continui de acolo in categorii;
mai bine treci mai departe happy (interesant ca si remarci de genul asta se repeta laughing )

| YLLL a răspuns:

Dadaa.placenta este buna.
eu acum am din aia la cutie mai mare dar mi se pare mai buna cea de la kallos.

| ecristinamc a răspuns:

Uite aici:
http://www.naturaplant.ro/forum/par-ars-t396.html

Din pacate, daca parul tau este "ars rau de tot" singura solutie este sa tunzi varfurile despicate. Decolorarea duce, pe langa despicarea firului de par si la caderea acestuia. De aceea, iti recomand sa aplici seara, inainte de culcare ulei de masline, atat pe pielea capului, cat si pe lungimea acestuia, sa acoperi capul si sa te speli abia dimineata. Aceasta metoda ajuta insa nu rezolva problema in totalitate.
Eu iti sugerez sa te tunzi si pentru a grabi cresterea parului, sa aplici de 2 ori pe saptamana, la radacina parului tinctura de ardei iute. Daca nu-l vei tunde, parul devenit fragil in urma decolorarii, se va rupe si va avea un aspect nesanatos.

| Clauditza a răspuns:

Iti recomand sa nu mai folosesti placa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O masca de par din cand in cand si este un set pentru varfuri deteriorate cu care te poti da in fiecare zibig grinsi chiar ajuta, eu asa imi protejez parulhappy

| TheoCookiesChocolate2013 a răspuns:

Cel mai bun tratament pentru tratarea parului ars ar fi sa te tunzi!happy

| blanche a răspuns:

Eu folosesc o masca sh un ulei de la kallos, s sti ca dau rezultatewinking