Hey! Este foarte frumos gestul tau. Orice fata se bucura mult cand primeste o pereche de cercei cu un model deosebit si o oja viu colorata. Asadar, spor la cumparaturi!
Poti sa-i iei o bratara din argint. Acum argintu e foarte ieftin sau un ursulet de plus :p
Poti sa ii cumperi o cana ( cu inscriptia " de la cea mai buna prietena" ) o bratara de argint ( sunt in jur d 20 lei nu stiu exact) sau lantisor din acela cu doua jumatati de inimoara care se despart...Gandeste-te ce i-ar place sau intreab-o chiar!
Mai putin de 20 lei? eh... e ceva cam imposibil.insa daca vrei ceva de genu "in semn a prieteniei voastre" atunci poti sa cumperi un brelog.se vind din astea cu 20 lei si e impartit in doua (poti si singura sa il imparti daca el nu e impartit) si o parte eu dai ei si una tie "semn de prietenie". sper ca te-am ajutat...
Draga mea, ai puteai sa ii cumperi un ursulet de plus, in cazul in care vrei sa fie mai putin costisitor.
Pai nu stiu depinde ce gusturi are adica daca e ceva stil emo nu ii cumperi flori intelegi ce vreau sa iti spun.
Asta depinde de anii ei
poti cumpara un parfun mai iefti, spary, un tricou, o bluza, (orice fel de imbracaminte)
sau unele lucruri care il plac si care o fac fericita
bratari, bijuterii mai ieftine
Pai ar mergeun tricouuuu cu culoarea ei preferatadar se de stul de greu sa ii potrivesti marimea dar ar mege si ceva amuzantun lucru amuzant)
Mey ii poti lua : 1. ursultz-papusica ceva dragut si funny de plus, bombonele de ciocolata .
2. un lantisor de argint pe care scrie best friends, in forma d inima, juma d inima ia uh, juma ea
3. o bratara din argint
4. un lantisor din argint cu initiala numelui ei
5. sau ceva mai oroginal, un tricou facut la comanda pe care sa imprimi o poza in care esti uh si ea, si eventual sa scrii pe poza bets frinds forever sau chestii d astea (tricoul costa maxim 15 ron)
Succes la cumparaturi
nOame000 întreabă:
Lovepets întreabă:
FaraNume1245 întreabă: