De ce nu îi faci chiar tu un cadou? Ceva simplu, homemade, plin de sentimente! Eu consider că ar fi ceva frumos pentru prietenul tău!
http://www.usefuldiy.com/it/diy-eggshell-decoupage/
Îi poți cumpăra o cană ieftină, simplă și o decorezi așa cum crezi că i-ar plăcea lui!
Sunt 4 tipuri de oameni pe pamant. Cei care merita un cadou, cei care nu merita si cei care nu stiu sa numere.
El ce iti ia? Cam multe pretentii pentru un cadou...e cam mofturos. Daca nu ii iei nimic oare ce ar zice?
Eu i-as da o pereche frumoasa de papuci cu urarea sa se duce pe unde a iesit
Auzi ce de fite pe capu lui, un nesimtit si prost crescut.
In primul rand se vede clar ca tipul este nesimtit, imatur, prost crescut si probabil nici nu tine la tine. In al doilea stau si ma gandesc.voi din moment ce sunteti impreuna nu aveti pasiuni comune? sau nu stiti ce-i place fiecaruia?
iar in al treilea rand, tu te lasi fraierita si pui botul la toate mofturile lui in loc sa iei atitudine si sa-l dai naibii.
Cadoul perfect: o lenjerie intima pentru tine. Daca si de asta e nemultumit schimba-l! Funda!
Parerea mea este ca nu te iubeste, pentru ca o persoana care te iubeste cu adevarat nu-ti judeca cadourile, si mai ales nu-ti spune in fata ca nu-i place. Scuza-ma daca tio spun, dar si verisoara mea a avut un iubit de acest gen, si nu-i placea niciun cadou, si pina la urma ea la lasat si el i-a spus ca toate mofturile erau pentru a o face sal lepede, pentru ca el avea pe alta si a spus ca nu-i frumos din partea unui barbat sa-i dea papucii unei femei. Eu nu vreau sati stric anul, dar asta este adevarul. Sau daca nu e acesta adevarul, inseamna ca iubitul tau ori eu un ipocrit, ori e un fitos si vrea cadouri scumpe.
Pai poti sa ii cumperi ceva ce sa ii placa si sa stii ca are nevoie de acel lucru.
Sau daca chiar nu are nevoie de ceva anuma incerca sa il scoti in oras la un film la o cina ceva.
Bafta
Th3AbSinTh3 întreabă: