| MissDelevingne a întrebat:

Ce sa ma fac? Ce naiba de produse de par sa folosesc ca sa scap de cojile alea de piele de pe scalp! FUNDA pentru niste produse care chiar ajuta si de unde sa mi le cumpar.

3 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus miss! Cojile apar datorită uscăciunii pielii pe care rebuie să o combați atât cu produse cosmetice dar și printr-o alimentație echilibrată.
Tratamentul cu ulei de masline o data pe saptamana este foarte benefic. Maseaza parul cu ulei de masline, ulei de ricin sau ulei de in si acopera-l cu un prosop incalzit putin in prealabil. Lasa-l sa actioneze pentru 30 de minute, dupa care samponeaza-l și spală-ți părul normal. În fiecare seară masează-ți pilea capului cu mișcări blânde, circulare timp de 10-15 minute.
Evita folosirea excesiva a produselor pentru par (inclusiv vopseaua si colorantii) si schimba samponul daca nu se dovedeste a fi eficient.
Stresul si emotiile negative joaca un rol important in cazul cojilor de pe scalp, asadar cateva tehnici de relaxare ar fi foarte indicate in aceste perioade. (www.topsanatate.ro/articol/cum-scapam-de-matreata-20603-all-post.html)
Nu ai nevoie decâ de răbdare nu de cine știe ce produse.
O zi cu zâmbet să ai!

| mona a răspuns:

Incearca de la kallos

| Alissonn14 a răspuns:

Pai, poti incerca sampoanele Bioderma, am avut si eu acum ceva timp, dar mi-au trecut. Poti cere la farmacie ceva pentru cojitele din cap, si o sa iti dea. Stiu ca samponul de la Bioderma avea culoarea verde laughing.