Servus miss! Cojile apar datorită uscăciunii pielii pe care rebuie să o combați atât cu produse cosmetice dar și printr-o alimentație echilibrată.
Tratamentul cu ulei de masline o data pe saptamana este foarte benefic. Maseaza parul cu ulei de masline, ulei de ricin sau ulei de in si acopera-l cu un prosop incalzit putin in prealabil. Lasa-l sa actioneze pentru 30 de minute, dupa care samponeaza-l și spală-ți părul normal. În fiecare seară masează-ți pilea capului cu mișcări blânde, circulare timp de 10-15 minute.
Evita folosirea excesiva a produselor pentru par (inclusiv vopseaua si colorantii) si schimba samponul daca nu se dovedeste a fi eficient.
Stresul si emotiile negative joaca un rol important in cazul cojilor de pe scalp, asadar cateva tehnici de relaxare ar fi foarte indicate in aceste perioade. (www.topsanatate.ro/articol/cum-scapam-de-matreata-20603-all-post.html)
Nu ai nevoie decâ de răbdare nu de cine știe ce produse.
O zi cu zâmbet să ai!
Pai, poti incerca sampoanele Bioderma, am avut si eu acum ceva timp, dar mi-au trecut. Poti cere la farmacie ceva pentru cojitele din cap, si o sa iti dea. Stiu ca samponul de la Bioderma avea culoarea verde .