Pf mda asta e o pr foarte grea pentru feteeu ma fac cu bigu insa nu-mi convine ca ma irit foarte reptot ceara sau aparatul ar fi bune
Eu cred ca tot cu ceara ar fi mai bine - nu cea de unica folosinta, pentru ca s-ar putea sa nu o prea suporti. Indepartarea parului cu lama indeseste parul si mai tare si-l face sa creasca mai repede.
Stii eu ma fac cu ceara si ii foarte buna. e adevarat la ineput doare dar ce nu fac femeile pentru frumusete, nu? si in schimb cu ceara iti creste mult mai grau iar firul se subtiaza. curaj...
P. s ideea e sa nu il las sa creasca foarte mare pentru ca atunci doare mai tare, totusi daca il ai mai marte, taie un pic cu foarfecuta din el si apoi mergi la salon. iti recoman sa mergi la salon pentru inceput cel putin pana te acomodezi cu durerea
Paii`! Sa stii ca benzile is mult mai bune`! Eu m-am facut acum o saptamana! Si nu mi-a crescut mult!:p Iar apoi dupa 1 saptamana -1sapt jumte! Te poti face cu aparatu`! Eu asa fac si nu am problemee! E adevarat si la benzii si la aparat` doare! Prima oara apoi~! daca faci cum zic nu mai simti nimic pentru ca parul nu m`ai creste asa de mult si repede! si se subtiaza!!
Paii` ! Sa stii ca benzile is mult mai bune`! Eu m-am facut acum o sapt! Si nu mi-a crescut multh!:p Iar apoi dupa 1 sapt -1sapt jumte! Te poti face cu aparatu`! Eu asa fac si nu am problemee! E adevarat si la benzii si la aparat` doare! Prima oara apoi~ ! daca faci cum zic nu mai simti nimic pentru ca paru nu m`ai creste asa de mult si repede! si se subtiaza!!