| Pyty a întrebat:

Ce sa ma fac cu parul din zona pubiana...nu pot sa-l las asa...cum sa-l fac sa creasca mai greu? daca ma fac maine dimineata, maine pe seara deja se simt firele de parsadsadsad iar sa ma fac cu aparatul sau cu cearalaughing acolo, imi rog moarte. am incercat odata dar am renuntat

Răspuns Câştigător
| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Pf mda asta e o pr foarte grea pentru fetetonguetonguetongueeu ma fac cu bigu insa nu-mi convine ca ma irit foarte repsadsadsadtot ceara sau aparatul ar fi bunesadsadsadsad

9 răspunsuri:
auran
| auran a răspuns:

Eu cred ca tot cu ceara ar fi mai bine - nu cea de unica folosinta, pentru ca s-ar putea sa nu o prea suporti. Indepartarea parului cu lama indeseste parul si mai tare si-l face sa creasca mai repede.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu pot sa ma fac nici cu ceara si nici cu aparatu.eu ma fac in fiecare seara cu lama.nici nu apuca sa creasca.asta e, alta solutie nu vad.si apoi ma dau cu multa crema hidratanta si cam atat... mi-ar place si mie o alta varianta care sa fie si eficienta si fara durere.

| onlyme_3202 a răspuns:

Stii eu ma fac cu ceara si ii foarte buna. e adevarat la ineput doare dar ce nu fac femeile pentru frumusete, nu? si in schimb cu ceara iti creste mult mai grau iar firul se subtiaza. curaj...
P. s ideea e sa nu il las sa creasca foarte mare pentru ca atunci doare mai tare, totusi daca il ai mai marte, taie un pic cu foarfecuta din el si apoi mergi la salon. iti recoman sa mergi la salon pentru inceput cel putin pana te acomodezi cu durereahappy

| miriam a răspuns:

Daca te vei epila cu ceara va iesi mult mai rar si cam la 10 zile dupa epilare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic... poate ca cu aparatul este mai eficient...si mai econom... e adevarat ca doa5e dar...BABA RABDA LA FRUMUSETE!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda... Poi Pyty...eu de obicei ma epilez cu bigul, dar cu aparatul este cel mai bine chiar daca iti vine sa mori Stiu cum ewinking Acum ramane la alegerea ta ce sa alegi inatre big, aparat sau ceara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pyty cu bigul

| ZuZaa_6103 a răspuns:

Paii`! Sa stii ca benzile is mult mai bune`happy! Eu m-am facut acum o saptamana! Si nu mi-a crescut mult!:p Iar apoi dupa 1 saptamana -1sapt jumte! Te poti face cu aparatu`happy! Eu asa fac si nu am problemeesmug! E adevarat si la benzii si la aparat` doare! Prima oara apoi~! daca faci cum zic nu mai simti nimic pentru ca parul nu m`ai creste asa de mult si repede! si se subtiaza!batting eyelashes!

| ZuZaa_6103 a răspuns:

Paii` ! Sa stii ca benzile is mult mai bune`happy! Eu m-am facut acum o sapt! Si nu mi-a crescut multh!:p Iar apoi dupa 1 sapt -1sapt jumte! Te poti face cu aparatu`happy! Eu asa fac si nu am problemeesmug! E adevarat si la benzii si la aparat` doare! Prima oara apoi~ ! daca faci cum zic nu mai simti nimic pentru ca paru nu m`ai creste asa de mult si repede! si se subtiaza!batting eyelashes!