Numele si prenumele :
Clasa:
Materia: ( caiet de limba romana de teme sau de clasa)
Si sub poti scrie un citat despre literatura de ex.
Io în general îmi scriu numele, clasa, şi ~ materia ~
Prefer să nu scriu cu formula "Caiet de... " că oricum toată lumea îşi dă seama că acela e un caiet... Sau e nevoie de informaţii de genul ?
Numele tau complet
clasa
scoala.
caiet de...
{pentru teme sau clasa.}
atat:*** baftaxxx
Lucrurile esentiale:
-numele:...
-prenumele:...
-scoala:...
-clasa:...
-materia:...
Poti sa scrii "Caiet de limba romana" sau simplu "Romana" cum fac eu, apoi scrii clasa si sa nu uitam de nume.
Porecla din ghetou:
Orientare sexuala:
Kilograme de haur la gat:
Fantezia maxima:
Eu asa am scris la caiete! Pace!
@Jelli: EPIC!
Pai,ca sa fii lamurita,contine pe Brad Pitt pe un fotoliu,incapabil de a se misca,legat cu sarma electrica,si cu un calus la gura, si pe mine si pe Angelina Jolie intr-o cada cu sampanie frantuzeasca si frisca facand diverse, Scarlett Johanson si Megan Fox servindu-mi fructe de padure din boluri de cristal doar cu un halat de noapte pe ele...
Nume:...(numle tau)
Prenume:...(prenumele tau)
Limba Romana (pentru ce materie e caietul)
Clasa...(in ce clasa esti)
sper ca te-am ajutat
Nume:.(numle tau)
Prenume:.(prenumele tau)
Limba Romana (pentru ce materie e caietul)
Clasa:.(in ce claa esti)
Scrii numele tau apoi caiet de casa sau teme,scrii materia,clasa, scoala, numele dirigintei si numele prof de la acea materie.
funda:X
Buna! Scri asa Numele si Prenumele apoi de ce materie este si de ce e[clasa sau teme] apoi ce clasa esti acum fundita pls
Nume:
prenume:
clasa:
materia:
si jos in coltul din dreapta eu mai scriu si nr caiet.ca la sf anului sa rad cau a putut sa vb profu/profa si eu n-am priceput nimic (ec caietul meu de fizica)
Sus scrii scoala mai jos, la mijloc scrii caiet de dedesubt scrii cu litere mari de tipar limba si literatura romana
mai jos in dreapta scrii eleva: si iti scrii numele, dedesubt scrii prof.: si numele profei sau profului si jos de tot la mijloc scrii: an scolar: dedesubt scrii 2011-2012. Eu asa fac si in rest le infrumusetez eu cum pot cu strasuri si sclipici si panglici. sau desene. Tu faci cum vrei. Te pup...Succes. Pa!
Iti scrii numele pe mijlocul pagini iar dedesubt scrii limba romana. funda te rog
Georgian1992 întreabă: