Este la elmiplant daca nu ma insel ceva bazat pe petrol care chiar da recultate. Mai poti incerca si cu ceai de nuc care intareste parul.
Revalid, este foarte bun, la fel am mai auzit de un sampon si balsam Fito, nu stiu cu siguranta. Si eu am probleme, iar revalidul m-a ajutat
Sampon Activa Plant Contra Caderii Parului, sau :
6 linguri ulei de masline (sau mai putine in functie de cat de lung este parul)
1 sticlutza ulei de ricin (de la plafar sau de la farmacie)
1 sticlutza vitamina A
1/2 lamaie
1 galbenus de ou
1 cub mic de drojdie de bere (din aia la pachetzele mici )
toate astea se amesteca si se incalzeste usor vasul in apa calda ca sa nu puneti amestecul rece pe cap
apoi il puneti pe par - mai mult la radacina si masati si apoi pe toata lungimea - apoi puneti o casca de plastic sau o folie si apoi prosop si stati asa o ora. apoi va spalati normal cu sampon apoi balsam sau ce folositi voi
tratamentul se face 1 data pe saptamana cel putin 1 luna sau mai mult daca puteti
in rest va spalati normal (adica fara uleiul asta).
AJUTA 99, 9 %... glumesk... 100 % --- asta e adevarat
Foloseste mai bine sampoane produse in Moldava ca de exempu Viorica Cosmetic Si poti sati mai eai si o lotiune pentru intarirea parului.Cu siguranta te va ajuta doar alege plantele anume pentru parul tau.
Buna, cu un sampon nu o sa rezolvi nimic (poate ajuta dar nu simtitor), ai grija la alimentatie, la stres si incearca masti pentru par(naturale, facute in casa). Si foarte important sa-ti faci masaj in fiecare zi cateva minute! Bafta
deearrr întreabă:
DeeDee_4511 întreabă: