Folosesc doar head and shoulders classic clean 2 in 1, altceva imi ingrasa parul. Mi se ingrasa parul la vreo 4 zile de la spalare dar de exemplu daca vreau sa ies undeva sambata si duminica il spal si vineri si sambata, am piticii mei ^^
2 in 1 ce are in plus fata de cel clasic?
Cica are balsam dar asta 2 in 1 imi lasa parul curat si fara efectul ala de balsam/par fin si lins. Cel clasic imi face parul de zici ca nu m-am spalat de o viata pe cap chiar dupa ce l-am uscat si faza e ca toata familia a avut problema asta cu el.
Eu folosesc Ultra Doux Honey Treasures si ma spal la doua zile ca mi se ingrasa foarte rapid parul.
Buna, eu acum imi spal parul la 3-4 zile, folosesc tratamentul vivese senso duo pentru caderea parului si pentru alte probleme ca parul uscat si gras. La inceput il foloseam la 2 zile pentru ca aveam o situatie destul de grava. acum il folosesc dupa necesitate.
Eu in general folosesc Avon Senses Amazon 2 in 1 si e destul de bun. Avand iubita reprezentanta la Avon folosesc numai Senses. Pe cap ma spal odata la 2 zile acum ca am parul destul de scurt.
Pantene Aqua Light, de vreo 2 sau 3 ori pe saptamana. Depinde Pana acum foloseam Head and Shoulders, dar imi place mult Pantene. Asa curat imi ramane parul dupa spalare
Cred că Head&Shoulders.
Mă spăl de două ori pe săptămână, duminică și miercuri fiindcă atunci începe să mi se îngrașe părul.