Buna
Foloseste masca de ou cu ulei masline si vitamina A.
Am intampinat si eu aceasta problema si am scapat cu aceasta reteta naturista mai ales ca am parul f lung si imi dadea de furca tare...
Incearca, nu ai nimic de pierdut si nici rau nu iti poate face.
O zi buna
Foloseste Head & shoulders eu ma spal si e bine.Si mie imi cadea parul, dar acum nu-mi mai cade.Se gaseste in orice magazin. Sper sa te ajut.
Head&sholders pentru par normal timp de o luna. Ai grija si la alimentatie ca sa nu mai consumi grasimi multe -fie vegetale, fie animale.
Te sfătuiesc sa incerci un tratament de la gerovital, mie îmi cadea parul in exces si am folosif șampon si ser de la gerovital, iar pentru problema ta exista si tratament de la gerovital ca sa te ajute sa scapi de genul acesta de par https://www.google.ro/......ps?/search iar cel pe care scrie anticadere il folosec eu, cel de culoare galbena este pentru parul uscat si deteriorat si pentru par gras, dar totodata reduce si căderea parului. Sper sa te ajute insa trebuie sa il folosești minim 3 luni ca efectul sa nu mai reapara, dar inca de la primele 3 spalari vei vedea efectele. Spor la ingrijirea parului. Funda?
Buna.
La mine a mers un singur sampon, petrole hahn par gras. Incerca sa te speli cu apa calduta ( apa fierbinte irita scalpul) si sa aplici balsamul doar pe varfuri, poti dupa ultima clatire ( samponare clatire, balsam, clatire) sa te clatesti cu apa si otel - 2-3 linguri de otet la 1-2 l de apa, iti face foarte bine la par mai ales la parul gras.