| casnicavirtuala a întrebat:

Ce sampon colorant imi recomandati? Culoarea parului meu este un castaniu inchis, am ochii caprui, tenul deschis.Nu am mai fost vopsita pana acum.Multumesc.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alege unul de la KALLOS. este foarte bun! uite aici:http://www.eternal.ro/......i-584.html aici vezi cum arata sticla gasesti in farmacii si in magazinele de frumusete poate si in magazine costa in jur de 20 de lei sau chair mai putin....iti face parul mai inchis la culoare ....am aceeasi culoare de par si de ochi si de ten si nici eu nu am fost vopsita ...soroooo:-) =)) pup:* xoxodeea

7 răspunsuri:
| MissCamelia a răspuns:

Samponul colorant e posibil sa nu aiba nici un efect, dar ti-as recomanda unul cu o nuanta de nregru.pentru mai multe informatii despre beauty, intra pe blogul meu, gasesti adresa la profilul meu de pe TPU. xoxo

| EUSIATIT a răspuns:

Nu se numeste sampon colorant ceri la parfumerie sau de unde cumperi tu nuantator este tot un fel de vopsea care se da pe par .are instructiunile pe plic. tine cam 10 spalari aceasta vopsea. ceri intii catalogul si ti alegi culoarea. ex nuantator de la kalloss sau londacolor sau.etc. vezi ce tiplace /acesta nu dauneaza parul ca.vopseaua.incearca succes si sper sa te faci cum doresti tu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Un gloss de la L*Oreal (nu conține amoniac), șampon vopsea sau chiar vopsea din plante Henna (se găsește la Plafar - centru de ceaiuri).
Aceste șampoane curg la spălare, la 6-8 spălări nu mai rămâne nimic din vopsea pe peăr.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai lipseste varsta, inaltimea si kilogramele pentru o descriere amanuntita tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc pentru fundita :*:*:*love struck

pupici:*
xoxodeea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceau sunt bruneta si vreau sa ma fac putin de roscata... ce sampon sa folosesc?

| brainless a răspuns:

Cele de la BES sunt foarte bune.