Si eu am parul rar. Folosesc Pantene pentru volum, inclusiv balsam. Acesta este cel mai bun, pe care l-am folosit pana acum, dar tot trebuie sa il spal la doua zile pentru ca se lasa, il intind si cu placa... incearca masti pentru parul rar, sunt atatea pe internet.
O eficienta si ieftina solutie pentru parul rar este masca cu ulei de ricin! Pur si simplu maseaza-ti radacina parului folosind o discheta de vata, aplicape parul uscat, seara inainte de culcare! Dimineata se spala de cate ori e necesar pentru a curata.
Nici un sampon nu este bun.Sampoanele de pe piata romaneasca majoritatea sunt expirate si li-se reinoieste doar eticheta.
Foloseste galbenus de ou.Clateste-te cu otet.
Zic sa incerci un sampon de urzica, urzica trateaza caderea parului, indeseste parul, creste parul mai des si mai repede, samponul de urzica are antimatreata, ofera volum, da stralucire naturala parului si nu in ultimul rand foloseste dupa spalare cu sampon un balsam, la sampoanele de urzica ajuta balsamul pe baza de tarate de grau.si sunt recomandate pentru toate tipurile de par ambele produse. dupa spalare pe cap nu freca parul pentru uscare rapida, invaluestel in prosop si vei avea un par de invidiat dupa cateva luni.
Si eu am parul destul de rar si trebuie neaparat sal spal in fiecare zi daca nu se ingrasa si se face urat. eu folosesc wash&go. au o categ de sampon special pentru volum
Si eu sunt in aceeasi situatie.par rar subtire fin.si ce sa spun cand e vb de aranjat.imi da bataie mare de cap... dupa ce ca e rar si mai cade. mi-a trebuit mie suvite.sampon...am incercat de la herbal essences + balsam pentru volum.groaznic.abia de imi pot descurca parul.si se ingrasa si repede.inca sunt in cautare.
De ce nu incerci produse naturale? Eu imi fac masca cu ulei ( Care e facut din 10 uleiuri amestecate la un loc).Se gaseste pe www.uleideargan.com
DaciaRomania întreabă: