| Andrux a întrebat:

Ce sampon eficient pentru par gras imi recomandati? Mi se ingrasa parul la 2 zile.maxim 3.

Funda happy

6 răspunsuri:
| BiancaDenisa a răspuns:

Buna,si eu am aceeasi problema cu parul! Eu folosesc samponul wash&go si este foarte eficient dar, in acelasi timp fac si un tratament pentru par care suna cam asa(este destul de usor si te sfatuiesc sa incerci)
-ai nevoie de:2 galbenusuri de ou,o lingura ulei de masline si o lamaie stoarsa!
-cum se procedeaza:pui intr-un bol cele doua galbenusuri impreuna cu uleiul de masline, iar in timp ce amesteci storci usor lamaia pana la ultima picatura(daca nu reusesti poti cere ajutor pentru. ca lamaia trebuie stoarsa in timp ce amesteci), apoi lasi acest amestec 5 minute timp in care tu te clatesti pe par cu APA! Apoi adaugi acest amestec la radacina si masezi usor timp de 10 minute apoi te clatesti inca o data(dar de data aceasta cu apa rece)si apoi te speli normal cu sampon.Iti urez mult succes!
(eu am incercat reteta si a dat roade, inainte mi se ingrasa parul din doua in doua zile iar acum nici dupa 1 saptamana nu este nevoie sa il spal)

| ZEU93 a răspuns:

Iti recomand head&shoulders are efect garantat, se gaseste mai greu dar este foarte bun big grin

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună.
Îţi recomand şamponul şi balsamul Dove.

O zi frumoasă!

| Vali87 a răspuns:

Aceeasi problema ca si mine. Eu am incercat pana acum mai multe sampoane pentru par gras si din pacate nu mi s-a ameliorat prb deloc, ma spal o data la 3 seri.
Eu ti-as recomanda sampoane medicinale precum Ducray, Vichi, Mediket, Herboshopy, Alpecin, Apivita, Blue Cam. Fiecare are o gama mai diversificata de produse printre care si unele pentru par gras.Chestia e ca sunt cam scumpe si nu ai de unde sa stii care ti se potriveste.
Eu unu am incercat Squanorm de la Ducray 50 RON, Alpecin par gras 20 Ron, Vichi Sebocorector 40 de RON si din pacate nu am nici un rezultat. Deci probabil trebuie sa mai incerc sau o sa ma duc la dermatolog poate fi o problema din interior nu am de unde sa stiu.
Referitor la celelalte sampoane cele obisnuite le poti incerca ca au preturi mai mici dar trebuie sa ai noroc.
tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel de la life care.
Cele de pe piata sunt detergenti iar ce e in farmacie nu prea e bun pentru ca il face mai gras straight face.

| RalucutzaX a răspuns:

Pai e bun samponu lacela de la avon e de culoare albastru inchis sau violet