| NesquikDuoSpecial a întrebat:

Ce sampon folosiți? De unde l-ați luat? Cât a costat? De ce va place? Are ingrediente naturale? FUNDITA

7 răspunsuri:
| BubuLina999 a răspuns:

Folosesc CLEAR, costa 15 lei si imi place pentru ca spala bine, imi lasa parul frumos si nu face matreata. sincer nu stiu de incrediente naturale ...nu m.am uitat dar probabil ca are.

| mona a răspuns:

Folosesc pantene 2 in 1 antimatreata imi place pentru ca iti lasa un par moale cu aspect sanatos, sunt multumita, costa aproximativ 12 lei[depinde si de unde il cumperi]

| thevampirediariesfever a răspuns:

Eu folosesc : Garnier Ultra Doux cu lamaie, pentru parul gras (tin sa mentionez ca am doar radacinile grase,in rest e uscat). Nu contine silicon,parabeni, deci e destul de sanatos pentru par, deoarece nu il agreseaza. Imi place ca face muuulta spuma, il aplici de maxim doua ori pe toata lungimea firului de par si e de ajuns. Miroase foarte bine, a plante, si de aceea este o placere sa il aplici. Ce nu imi place este ca trebuie neaparat sa aplici o masca de par hidratanta, deoarece, fiind destinat parului gras, are tendinta sa il usuce destul de tare.L-am luat dintr-un Kaufland si am dat cam 10 lei pe el happy (Pana acum foloseam Avon Naturals si mi-a placut tare mult, dar a inceput sa-mi faca matreata, deci am considerat ca trebuie schimbat ) O zi buna!

| Kasia a răspuns:

Folosesc Favisan pentru cresterea parului.L-am luat dintr-un plafar si am dat 11 lei pe el.Imi place foarte mult pentru ca e natural, nu are parabeni si alte chimicale.Nu face foarte multa spuma insa imi simt parul foarte bine curatat si chiar are efect de regenerare.Mi-au aparut multe fire mici ceea ce inseamna ca isi face efectul.

uite cateva detalii despre el

Compozitie/Ingrediente:
spirulina platensis, gel hidrosolubil, aroma, vitaminaB5

Actiune/beneficii:
Spirulina contine vitaminele A, C, B1, E, aminoacizi, minerale (zinc, mangan, cu-pru, seleniu), ceea ce favorizeaza cresterea parului, ii completeaza deficitul nutritional, asigura vascularizatia locala.
Microparticulele de spirulina, asociate cu extractele din germeni de grau, frunze de nuc si vitamina B5, regenereaza parul si il apara de efectele nocive din mediul inconjurator.
in felul acesta, parul devine rezistent, suplu, capata volum si structura.

Mod de administrare:
Aplicati samponul pe pielea capului si pe parul ud; masati usor. Clatiti si repetati operatia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In acest moment am ultra doux cu 5 plante! este un dezastru sad
Este foarte gros si se clateste greu... efectiv nu scapi de el din cap crying!

Pana acum am folosit elvive (elseve) pe roz!
Este super :X mai ales daca folosesti si balsamul si masca din aceeasi gama!

Poti folosi si sampoane de la gerocossen sau gerovital.

Cele de la plafar (sunt ieftine si bune)Chiar foarte bune!

Sa iei si un balsam si o masca si sa fii sigura ca e pentru tipul tau de par
pa-pa

| Tzutzik a răspuns:

Garnier ulta doux, costa 43 lei(moldovenesti),e super,eu is folosesc pentru parul gras e super, mie imi merge, e pe baza de uleiuri naturale precum ulei de jojoba, masline precum si extracte de fructe.
eu de fiecare data imi schimb samponul, dar gama garnier e super de asemeanea imi place mult elseve de la l'oreal.

| 369852147 a răspuns:

Eu,folosesc Head & Showders.
Costa 15 lei, imi place pentru ca da parului volum si stralucire. Nu stiu exact ingredientele.

Întrebări similare