Bună.
Primul pas este să renunți la "fehon" și apoi un șampon vitaminizant/fortifiant și un balsam hrănitor.
Apa de spălare să nu fie nici rece dar nici fierbinte, părul îl lași să se usuce natural, nu-l freci cu prosopul deoarece "ajuți" la spintecarea vârfurilor ci presezi ușor pentru a lua surplusul de apă din el.
La 8-12 săpătămâni vârfurile se taie pentru a ajuta la creștere și sănătatea lui.
Pa, pa.
Ma spal cu smaponul si cu balsamul Advanced de la avon iar masca nu folosesc in schimb folosesc tot solutia pentru varfuri deteriorate Advanced...Prefer sa folosesc aceeasi gama
Spalate ziua si te usuci afara masca buna si sampon dave,pantene, syoss, gliss, depinde de parul tau acum eu pe astea le am folosit si a fost ok le schimb in fiecare saptaman din fericire nu fac matreata ca sunt persoane care daca le schimba des fac matreaza.
Sampon folosesc de la Avon iar balsam de la Pantene, masca nu folosesc...
Mie mi se pare foarte bun samponul de la avon, trebuie sa ti'l alegi dupa parul tau, ca acolo scrie pentru par aspru, sau mai stiu eu ce XD
Cat despre balsamul Pantene eu sunt chiar multumita ti'l recomand
Sampon Nivea Long Repair.balsam de la gliss si masca Nivea crystallgloss 1 data pe sapt.nu mai folosi feonul asa des mai ales acum vara lasa-l sa se usuce natural :*
Nu stiu daca samponul va avea un atat de mare efect asupra parului. Sincer consider ca samponul e una dintre cele mai reusite obiecte de marketing. Te prostesc in ultimul hal. Pentru par si unghii folosesti keratina si alte cateva vitamine. Un par frumos e dat si de dieta, genetica, sport si stres. Nu doar de sampon. Foloseste un sampon caruia sa-ti placa mirosul.
Nivea Repare and Protect sampon si balsam sau 2 in 1. si mie mi s-a intamplat asa dar si-a revenit. Funda?
Mai intai renunta la feon. apoi cumpara din farmacie Revalid e cam 30 si ceva de RON, da e foarte bun...il folosesc si eu si e foarte bun.Scapi de caderea parului,nu faci matreata, nu se mai deterioareaza, ci din contra se intareste firul de par si in plus de asta nu vei avea probleme la schimbarea samponului. Sper ca ti-am fost de folos. Funda?