| Sara2 a întrebat:

Ce sampon folositi? si de ce ati facut aceasta alegere?

34 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu folosesc Clear happySunt foarte multumita de el happyNu faci matreata, parul este catifelat si are volumwinking

| Brigitta a răspuns:

Elseve, de toate felurile pentru ca se obisnuieste parulbig grin
Si cateodata mai iau Vichy pentru ca am parul lung si e tot mai sensibilbig grin

| psiholoaga a răspuns:

Clear. Aveam matreata si am incercat multe produse, de la head and shoulders, la produse recomandate de dermatolog. Clear m-a salvat. Si nu il mai schimblaughing

daniela
| daniela a răspuns:

Cel de la Garnier pentru par vopsit... merge perfect pe parul meu

| crisS a răspuns:

Acum folosesc Gliss de vreo 2 saptamana. dar le schimb destul de deshappy

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Gliss. A spus multa lume ca e bun si am decis sa incerc. E ok.

| SweetCandy a răspuns:

Nivea si garnierhappy
pentru ca sunt singurele q care ma "impac" binehappy

| eek a răspuns:

Nivea pentru par uscat si deteriorat. da rezultate foarte bune.varfurile nu sunt despicate deloc in conditiile in care imi spal parul odata la 2 zile folosesc balsam de fiecare data.plus tratament dupa spalare si o masca de par saptamanal...toate din gama nivea.pentru ca parul meu e foarte solicitat.il indrept cu placa.il ondulez ...ba cu ondulatrul ba pe bigudiuri.sapuma+ fixativ. astea sunt motivelehappy

auran
| auran a răspuns:

Sampon de copii pentru ca nu are prea multi agenti chimici daunatori parului - basam DOve

| annda a răspuns:

Johnson Baby pentru ca-mi place cum ingrijeste parul. big grin

| caramelitamia a răspuns:

Pai, in mod normal, este indica sa-ti schimb samponul dupa 15 spalari, dar nu sunt sigura daca'i adevarat, au doar un 'mit'. Eu folosesc samponul 'Naturals' de la Avon deoarece are o formula 'usoara' cu care'mi pot sapala parul in fiecare zi, fara ca aceasta sa se deterioreze, sa capete un aspect de 'varf de matura', iar uneori folosesc Elseve Light, de la L'oreal, cu care ma spal cam de doua ori pe saptamana. Dupa parerea mea, poti folosi oprice sampon, cu conditzia sa se potriveasca cu tipul parului tau [gras, uscat, normal ] Aaaa, si inca ceva, adica o intrebare :-p : credeti ca samponul 2/1 [balsam] e bun? eu am citit dintr'o revista, ca nu sunt bune, problema este, ca nu a fost scrisa si explicatzia :-p.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Le schimb pentru ca fiecare sampon are proprietati diferite prin care imi ataca parul si cade. Astfel incat mai las cate una sa mai rasufle un timp.

Claudia21, mai scump nu inseamna mai bun.

| Nastia a răspuns:

Head & shoulders mentol,... m-am obisnuit cu el si e bun,.

| Silvia a răspuns:

Pantene love struck
Imi place cum imi lasa parul dupa spalare love struck big grin

| JackieSue a răspuns:

Wash & Go-pentru ca da stralucire si volum parului meu [love struck]. Si pentru ca e mai bun decat celelalte sampoane incercate de mine...

| inna a răspuns:

Elseve Nutrii Gloss Lightlove struck
Imi plac mult produsele de la L'oreal.

| albastrel a răspuns:

Eu ma spal de 3 ani cu samponul si balsamul de la Avon pentru par deteriorat. mi s-a obisnuit parul cu el si daca il schimb imi apare matreata... dar sunt multumita de elwinking

| albastrel a răspuns:

De ce am facut aceasta alegere? eram rep Avon si am zis sa-l incerc si eu... si am ramas cu elwinking

| Ralux a răspuns:

Clear deoarece m-a scapat de matreata si sunt mai multe game folositoare(par matasos ori pentru par degratat ori pentru par vopsit etc ori o gramada de alte chestii).

XoXokiss

| Lorenyk a răspuns:

Acum folosesc Schauma, pentru ca a fost primul care m-a multumit. Am folosit Nivea dar imi lasa parul aspru.

| ammodytes a răspuns:

Head'n'shoulders de cativa ani pentru ca de cand il folosesc am scapat de matreata si parul imi straluceste si arata sanatos.

| Cryssy a răspuns:

Head'n'shoulders. Pentru ca mi se pare foarte bun si pe mine ma ajuta cel mai bine.

| gabitza05 a răspuns:

Head & shoulders... e bun impotriva matretii si pastreaza mirosul frumos cateva zilehappy

| florar a răspuns:

Folosesc produse de la nivea ca am incredere.pana la urma, toate sunt chimicale. Incearca sa folosesti din cele pe care se subliniaza ca sunt hidratante

| liliana83 a răspuns:

VICHY------pentru combaterea matretei. foaaarte bun.

| daddy a răspuns:

Clear men happy
pentru ca face nicole scherzinger reclama la el laughing

| Dior a răspuns:

Sampoane mai scumpe si mai bune, pentru par.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi este indiferent ce sampon folosesc laughing
Parul meu tot acelasi este : fin, stralucitor etc :d
Dar folosesc sampon Elseve cu laptisor de matca big grin
xoxo
by zui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Şampoanele din gama Hemel.
Sunt bune.