Eu folosesc Clear Sunt foarte multumita de el Nu faci matreata, parul este catifelat si are volum
Elseve, de toate felurile pentru ca se obisnuieste parul
Si cateodata mai iau Vichy pentru ca am parul lung si e tot mai sensibil
Clear. Aveam matreata si am incercat multe produse, de la head and shoulders, la produse recomandate de dermatolog. Clear m-a salvat. Si nu il mai schimb
Nivea pentru par uscat si deteriorat. da rezultate foarte bune.varfurile nu sunt despicate deloc in conditiile in care imi spal parul odata la 2 zile folosesc balsam de fiecare data.plus tratament dupa spalare si o masca de par saptamanal...toate din gama nivea.pentru ca parul meu e foarte solicitat.il indrept cu placa.il ondulez ...ba cu ondulatrul ba pe bigudiuri.sapuma+ fixativ. astea sunt motivele
Sampon de copii pentru ca nu are prea multi agenti chimici daunatori parului - basam DOve
Pai, in mod normal, este indica sa-ti schimb samponul dupa 15 spalari, dar nu sunt sigura daca'i adevarat, au doar un 'mit'. Eu folosesc samponul 'Naturals' de la Avon deoarece are o formula 'usoara' cu care'mi pot sapala parul in fiecare zi, fara ca aceasta sa se deterioreze, sa capete un aspect de 'varf de matura', iar uneori folosesc Elseve Light, de la L'oreal, cu care ma spal cam de doua ori pe saptamana. Dupa parerea mea, poti folosi oprice sampon, cu conditzia sa se potriveasca cu tipul parului tau [gras, uscat, normal ] Aaaa, si inca ceva, adica o intrebare :-p : credeti ca samponul 2/1 [balsam] e bun? eu am citit dintr'o revista, ca nu sunt bune, problema este, ca nu a fost scrisa si explicatzia :-p.
Le schimb pentru ca fiecare sampon are proprietati diferite prin care imi ataca parul si cade. Astfel incat mai las cate una sa mai rasufle un timp.
Claudia21, mai scump nu inseamna mai bun.
Wash & Go-pentru ca da stralucire si volum parului meu []. Si pentru ca e mai bun decat celelalte sampoane incercate de mine...
Eu ma spal de 3 ani cu samponul si balsamul de la Avon pentru par deteriorat. mi s-a obisnuit parul cu el si daca il schimb imi apare matreata... dar sunt multumita de el
De ce am facut aceasta alegere? eram rep Avon si am zis sa-l incerc si eu... si am ramas cu el
Clear deoarece m-a scapat de matreata si sunt mai multe game folositoare(par matasos ori pentru par degratat ori pentru par vopsit etc ori o gramada de alte chestii).
XoXo
Acum folosesc Schauma, pentru ca a fost primul care m-a multumit. Am folosit Nivea dar imi lasa parul aspru.
Head'n'shoulders de cativa ani pentru ca de cand il folosesc am scapat de matreata si parul imi straluceste si arata sanatos.
Head'n'shoulders. Pentru ca mi se pare foarte bun si pe mine ma ajuta cel mai bine.
Head & shoulders... e bun impotriva matretii si pastreaza mirosul frumos cateva zile
Folosesc produse de la nivea ca am incredere.pana la urma, toate sunt chimicale. Incearca sa folosesti din cele pe care se subliniaza ca sunt hidratante
GheorgheJupan întreabă:
kalakkas întreabă: