| DarkShina5566 a întrebat:

Ce sampon special pentru a face parul drept, trebuie sa folosesc?

7 răspunsuri:
| DrunkenRat a răspuns:

Cand este ud parul prinde-l in partea de sus cu codite (vreo 8-10) si dupa in cea de jos, fara sa il impletesti.

| Dolllx14 a răspuns:

Pantene. happy

| Mayaline a răspuns:

Scuze,dar n-am auzit sa existe vreun sampon pentru indreptat parul.Cel putin eu n-am auzit.Bye!

| Esperança a răspuns:

Garnier pentru par drept si stralucitor

| Buuff a răspuns:

Nu exista un sampon special.dar sa nu le folosesti pe alea care it dau volum parului (de la alea nu iti sta parul drept in mare parte a timpului) ...si cat e ud piaptanal si apoi il lasi sa se usuce drept cum l-ai lasat.Depinde si de parul tau. daca face numai cum vrea el naspa.dar daca sta cat de cat s-ar putea sa iasa treaba happy

| Adina981 a răspuns:

Exista unul de la DAVINES, "Lovely Smoothing Shampoo", produs in America, care a fost desemnat cel mai bun sampon profesional, am citit ca actioneaza ca o placa de intins parul. Cauta pe internet, il poti lua de pe e-bay sau daca ai pe cineva in SUA, desi e cam scump(~30$) si greu de obtinut, orice metoda ai alege. Dar cine stie, poate merita efortul. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu dupa ce ma spal astept 30 de minute sa se usuce natural iar cu un elastic moale il prind in varful capului si dorm cu el asa.