| chocolate_9879 a întrebat:

Ce sampon vi se pare cel mai bun? Adica care sa inlature matreata, sa repare varfurile si sa-i dea stralucire parului.

Răspuns Câştigător
| thegreatgatsby a răspuns:

Fructis

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Repararea vârfurilor o face doar foarfeca, restul antimătreaţă şi strălucire. Să nu uiţi că şi balsamul este recomandat pentru întreţinerea frumuseţii capilare alături de măşti hrănitoare.
Pa, pa.

| Lora a răspuns:

Nu cred ca exista vreo unu care sa indeplineasca toate aceste probleme, doar vreo unul profesional

| Heidii a răspuns:

Eu cand am avut probleme cu matreata am folosit Garnier Fructis! E foarte bun! Acum pentru par uscat (de la placa) folosesc Garnier cu ulei de avocado si ulei de karite si chiar mi-a reparat cat de cat varfurile si mi l-a facut moale si matasos.big grin Un pont pe care il folosesc eu pentru. stralucire: clateste-te pe cap cu apa rece!winking

| smooth a răspuns:

Buna, eu foslosesc elseve de la loreal si mi se pare cel mai bun impreuna cu balsamul de par care este super bun iti lasa parul moale si catifelat, matreata difera de la persoana la persoana, iar varfurile deteriorate doar foarfeca poate sa le repare. sper ca ti-am putut fi de ajutor. try itwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Syoss

| blueSky_3324 a răspuns:

Elseve.pentru varfuri despicate

| stefyeli a răspuns:

U am avut o problema, nu gaseam nici un sampon bun pentru parul meu, la toate am avea matreata, si era asa aspru si fara stralucire, pana cand am gasit marca Hairx de la oriflame sunt diferite de ex sunt de volum, de par sensibil, uz frecvent, anti matreata, eu personal folosesc cel pentru volum, dar... nu face f f mare volum, il folosesc de aproape 2 ani si is foarte multumita de el, si l-am recomandat si altor persoane care si il comanda destul de des si is f f multumite de el. Eu is reprezentat oriflame,, daca vrei te ajut cu comanda. Vreau fundita!

| mary_3061 a răspuns:

Nu stiu ce sampon sa iti recomand eu ma spal cu cel verde de la avo, dar iti pot recomanda cu incredere masca de par de la avon planet spa de masline e super folosesto si o sa vezi ca am avut dreptate

| arinutsaa a răspuns:

Eu folosesc clear verde:X... mi se pare cel mai bun. dar ca sa nu mai ai matreata trebuie sa te speli regulat, asta este secretul

| patrykya a răspuns:

Clear este bun, se duce matreata, are sralucire parul, eu am folosit cel mov si cel cu rosu...insa varfurile. numa' forfeca, nu am gasit sampon, si nici nu cred ca are cum sa le mai repare.